Tiona de Nadal Sara

44,00 

 

Comprar Tiona de Nadal

La tiona Sara és encantadora i amb una somriure d´orella a orella, la cagationa Sara transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, el tió bufó = el tió bonic, una tiona de nadal especial, amb les mesures proporcionades del llarg per l’amplada del tronc i  cara.  18-21 x 40-44 cm, amb les potes l’alçada total 40-50cm. també la mida de l’alçada de les potes és important ja que en depèn, la quantitat de regals que pugui expulsar la tiona, la tiona bonica. La més venuda per preu i mida per festes familiars, gaudeix amb ella de la tradició catalana en nadal.

 

Tiona de Nadal Sara.

 •  Mides aproximades:18-21 cm.  Alt total 40-44 cm aproximadament.
 •  Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
 •  Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.
 •  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
 •  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 •  Pintures: A l’aigua per a manualitats.
 •  Document d’adopció, per escriure totes les vostres dades.
 •  Cançó per cantar-lo en català, castellà i anglès.  Tant per a la tiona com al tió de Nadal.
 •  Cures: Com cuidar la tiona.
 •  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
 •  pugui respirar ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS.

 

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

Comprar Tiona de Nadal

La tiona Sara és encantadora i amb una somriure d´orella a orella, la cagationa Sara transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, el tió bufó = el tió bonic, una tiona de nadal especial, amb les mesures proporcionades del llarg per l’amplada del tronc i  cara.  18-21 x 40-44 cm, amb les potes l’alçada total 40-50cm. també la mida de l’alçada de les potes és important ja que en depèn, la quantitat de regals que pugui expulsar la tiona, la tiona bonica. Una de les més venudas per preu i mida per festes familiars, gaudeix amb ella de la tradició catalana en nadal.

Tiona de Nadal Sara

La tiona  mimada i coqueta i una mica entremaliada, de grans pestanyes pintades a mà amb tots els seus complements tradicionals de la cagationa de Nadal.  La manta ben acabada, el preciós llaç vermell, el pal per picar i el carnet d’adopció per posar la data, nom, cures i la cançó del Cagatio avellanes i torró.  Al Tió Bufó (bonic) cuidem fins a l’últim detall que no falti res i tot aquest ben acabat.

 

La cagationa bufona de Nadal

La tiona per jugar.  Descobreix el seu encant, compra al tió bufó, el tió bonic, la tiona Sara online i la rebràs còmodament a casa teva.  On des del primer moment en què la rebis es convertirà en la millor companya de jocs de les teves filles i fills, no oblideu donar-li de menjar cada nit i tapar-la perquè mengi tranquil·la i no passi fred.  Li encanta menjar mandarines, galetes i xocolates de tota mena. Ella, també ho espera amb moltes ganes i estar envoltada de nens cantant-li la cançó del cagatio avellanes i torró cagatió… Mentre li donen cops amb els pals perquè, expulsi regals i llaminadures, amb mida gran i perfecte compra una tiona bufona de Nadal i gaudeix la tradició de Catalunya a la nit de Nadal

Inclòs en el preu El llaç vermell, el pal i la manta escocesa. Com sempre a El Tió Bufó marca la diferència en qualitat i decoració.  Les nostres tiones porten tots els seus complements, per la tiona prefereixes la barretina o el llaç?  anota-ho al final de la teva comanda.

 

Tiones per la igualtat

Les tiones són reivindicatives i lluiten per la igualtat entre homes i dones a tots els estaments de la societat.  La Caga Tiona de Nadal Sara per a tota la vida.

Coneix el company de Sara el Tió de Nadal David.

Coneix al company de la Sara, el Tió de Nadal David .

Visita el compte d’ El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.