Qui som

Som un taller artesanal amb 48 anys d’història. Hem creat infinitat de complements per al Nadal i les tradicions catalanes durant tres generacions de clients.

Un taller d’Artesania que viu el Nadal

Som Carmen i Neus, el nostre taller d’artesania va iniciar la seva marxa amb tota mena de productes relacionats amb el Nadal, principalment, amb el personatge més emblemàtic d’aquestes dates a Catalunya, el tió. Amb el temps, hem abastat altres festes i tradicions del país, com la Festa dels Enamorats (Sant Valentí), Sant Jordi, el Dia de la Mare o Nit de cap d’any.

Nosaltres li hem fet un volt de rosca al tió amb el “Tió Idea” que va acompanyat d’una manta-motxilla perquè puguis portar-ho on vulguis, o el tió va esbufegar que a diferència del tradicional, té la cara pintada de blanc. Finalment, trobaràs la major col·lecció de tions del món, cadascun amb les seves particularitats que els fan únics, des del més petit fins als més grans per a col·legis o festes de pueblo.la fusta prové de tales responsables en la neteja del bosc, el compromís amb el medi ambient és una altra de les nostres senyals d’identitat.

D’una banda, el que ens ha fet créixer personalment ha estat la confiança que tantes persones han dipositat en nosaltres al llarg de la nostra història per a tota classe d’esdeveniments, festes i celebracions. Per l’altre, la qual cosa ens ha fet evolucionar professionalment han estat els reptes que ens ha imposat aquesta societat en constant moviment, una cosa en la qual continuem treballant dia rere dia.