TIÓ DE NADAL (el Cagatió)

Què Vols comprar, un tió o una tiona?

El nostre estimat Tió… per fi té una parella visible, la tiona, la seva preciosa companya, que com totes, lluita per la igualtat, per fer-se el seu lloc en la nostra tradició i demostrar a tots que, té els mateixos poders i màgia nadalenca que el tió de Nadal. Has de saber que són personatges són màgics tant el tió, com la tiona, i requereixen les mateixes cures
Així mateix, la nit de Nadal els nens i nenes hauran de cantar-los molt forta i donar-li cops amb els pals per a la tiona de Nadal perquè expulsi molts regals.

Tant la tiona com el tió, des que arriben a la casa dels nens i nenes, acaparen la seva atenció, per això recomanem posar-los en un lloc privilegiat de la casa, on els nens puguin tenir-los a mà, tocar-los,
parlar amb ells i posar-los el seu menjar, cada dia abans d’anar-se’n a dormir.
Els nens s’entretenen i interactuen amb el tió i tiona de nadal Us asseguro que, no hi ha res tendre i més divertit que, veure’ls jugar amb el Tió i la Tiona de Nadal.

Motius del perquè comprar el tió al tió bufó

  1. Són bonics, somrients, i únics, els tions de dolça mirada.
  2. La qualitat de la fusta d’alzina surera garantida, troncs que provenen de la neteja i aclarit dels boscos de Catalunya.ya.
  3. Pintats a mà sense cap mena de plantilla, per això quan les mires no hi ha cap de igual, tots ells tenen vida pròpia.
  4. Utilitzem pintures a l’aigua aptes per als nens

Els complements estan inclosos en el preu en El Tió Bufó

1. Manta de quadres típics escocesos amb perfectament tallada i desfilada
2. Pal de grandària proporcionada al tió. A partir del Súper Tió de Nadal, Josep porten dos pals.
3. Barretina catalana per al tió, llaç vermell i negre per a les tionas, però si prefereixes que la tiona porti barretina, anota-ho en la teva comanda, no hi ha diferència de preu.
4. Carn d’adopció, com cuidar al tio, i la cançó del cagatió en Català, Castellà i Inglés.

Com els reps el tió o tiona i com has de guardar-los

Cuidem els detalls dels acabats en tots els nostres troncs de nadal, els lliurem amb els dos forats a mesura de les dues potes, només hauràs de donar-los un copet amb un martell i quedessin encaixades. Les potes tenen l’altura suficient perquè el tió pugui expulsar molts regals.

La barretina o el llaç ja estan posats.

La manta doblegada en una bossa de paper, amb el carnet del Tió o Tiona.

!!Anem afer cagar al tió!!

Tots els Troncs de Nadal que elaborem en www.eltiobufo.com

En la nit de Nadal es converteixen en màgics. Toca fer cagar al tió. En aquest moment es tornen molt vergonyosos i han d’estar ben tapats al cap i tot, amb una manta gran, que ho tapi tot mentre el tió està expulsant regals.

I ja comença la festa de fer cagar al cagatió, al so de la cançó, Caga tió, avellanes i torró, per descomptat el més divertit per als petits són, els cops de pal i cantar molt, ja que saben que ell tió i la tiona ho necessiten per a poder expulsar els regals.

La tradició del caga tio el personatge nadalenc encarregat de portar les joguines i regals a les cases de nenes i nens de Catalunya i del món que quan coneixen aquesta preciosa tradició de Nadal.
Us Recordem que el tronc de Nadal El Tió Bufó & Tiona Bufona. Són màgics en el temps de Nadal i apareixen en totes les cases al mateix temps. Ja sabeu la màgia de Nadal!!!