Tiona de Nadal Petita Ellen

7,90 

Tiona de Nadal Petita Ellen, petita però ja lluita per la igualtat. La cagationa Ellen té una mirada tan dolça i una somriure d´orella a orella que segur t’enamoraràs d’ella només mirant-la, aquesta tiona encara és molt petita per donar-li cops i que cagui regals, per això et recomanem, només jugar amb ella. Una tiona amb tots els seus complements: llaçet de color vermell, pal i manta escocesa. El millor per a la nit de Nadal és comprar un tió o tiona de una mida més gran com un dels seus germans o germanes que trobaràs al tiobufo, una tiona o tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més.

 

 • Ref. 0001Ellen.
 • El Tió Bufó = Tiona bonica Ellen.
 • Tiona no apta per pegar-li.
 • Material: Fusta d’alzina de suro.
 • Mides: Tronc: 4 X 10+ potes total alt 12 cm.
 • Accessoris: llaç, manta de quadres escocesos i pal.
 • Elaborat en fusta de suro de la tala responsable dels boscos a Catalunya.
  Les mesures són aproximades.
 • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.
 • Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
 •  pugui respirar ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0001Ellen Categories: , Etiquetes: , , ,

Descripció

Tiona de Nadal

Tiona de Nadal Petita Ellen, petita però ja lluita per la igualtat. La cagationa Ellen té una mirada tan dolça i una somriure d´orella a orella que segur t’enamoraràs d’ella només mirant-la, aquesta tiona encara és molt petita per donar-li cops i que cagui regals, per això et recomanem, només jugar amb ella. Mides 4 X 10+ potes total alt 12 cm. Una tiona amb tots els seus complements: llaçet de color vermell, pal i manta escocesa. El millor per a la nit de Nadal és comprar un tió o tiona de una mida més gran com un dels seus germans o germanes que trobaràs al tiobufo, una tiona o tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més.

https://eltiobufo.com/tienda/tio-de-navidad/tiona-de-navidad-damaris/

Tiona de Nadal Petita Ellen

Des de la comoditat de la teva llar i amb temps suficient escull el tió i la tiona per aquest Nadal. Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills compra una tiona o més. “Idea” Pots fer una família… així ells veuran… que si li donen menjar el tió en uns dies anirà creixent, a més ja saps la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Inclòs en el preu, el llaç, la manta i el pal

Tiona de Nadal Petita Ellen. Amb tots els complements necessaris, llaç vermell i negre típic català, manta de quadres escocesos, pal a mida de la tiona .

Tiona pintada a mà

La cagationa Ellen, està pintada a mà i no n’hi ha dues iguals, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascuna té una expressió diferent, aquest és la més petita de les tions de la nostra web. www.El Tio Bufo realitzada amb fusta d’alzina. Totalment artesans, pintats a mà alçada amb pintures a l’aigua.

Una cagationa de Nadal, per viure la tradició més popular de Catalunya. A la web del tió bufó trobaràs la major diversitat de Tiós i Tiones de Nadal de Catalunya i del món, també per a col·leccionistes.

 

Coneix el company de Ellen, el Tió de Nadal Bruno.

Visita el compte d’El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.