Tiona de Nadal Petita Ellen

8,50 

Tiona de Nadal Petita Ellen, petita, però ja lluita per la igualtat. La cagationa Tronc: X 14 + potes total alt 12 cm

Ellen amb llaç vermell, pal i manta d’u tots els complements, ella té una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs d’ella només mirant-la, aquesta tiona encara és molt petita per donar-li cops i que cagui regals, per això et recomanem, només jugar amb ella

  • El Tió Bufó = Tiona bonica Ellen.
  • Tiona no apta per enganxar-lo.
  • Material: Fusta d’alzina de suro.
  • Mides: Tronc: X 14 + potes total alt 12 cm.
  • Accessoris: llaç, manta de quadres escocesos i pal.
  • Elaborat en fusta de suro de la tala responsable dels boscos a Catalunya.
    Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0001Ellen 4 X 10 X 12 cm Categories: , Etiquetes: , , ,

Descripció

Tiona de Nadal

Tiona de Nadal Petita Ellen, petita, però ja lluita per la igualtat, mides 4 x 10 x 12 La cagationa Ellen amb llaç vermell, pal i manta ho sigui tots els complements.

Ella té una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs d’ella només mirant-la, aquesta tiona encara és molt petita per donar-li cops, i que cagui regals, per això et recomanem, només jugar amb ella

Tiona de Nadal Petita Ellen

Desde la comoditat de la teva llar i amb temps suficient escull el tió i la tiona per aquest Nadal. Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills compra una tiona o més.

Inclòs en el preu, el llaç, la manta i el pal

Tiona de Nadal Petita Ellen. Amb tots els complements necessaris, llaç vermell i negre típic català, manta de quadres escocesos, pal a mida de la tiona.

Tiona pintat a mà

La cagationa Ellen, està pintada a mà i no n’hi ha dues iguals, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascuna té una expressió diferent, aquest és la més petita de les Tionas de la nostra web. www.El Tió Bufo realitzada amb fusta d’alzina. Totalment artesans, pintats a mà alçada amb pintures a l’aigua.

Una cagationa de Nadal, per viure la tradició més popular de Catalunya. A la web del tió bufó trobaràs la diversitat més grossa de Tións i Tionas de Nadal de Catalunya i del món, també per a col·leccionistes.