Tió i Tiona amb Bandera Catalana

8,50 

Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada. Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tions vores com alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… és important que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

 

  • El Tió Bufó = Tió i Tiona amb Bandera Catalana
  • Tió i Tiona, no aptes per enganxar-lo.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 1,9-2,20 X 5- 6 cm de llarg
  • Accessoris: Bandera Catalana, Barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.
Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

Artesanies del Tió i la Tiona de Nadal

El Tió i Tiona amb Bandera Catalana, les caretes del tió o la tiona pintades a mà fan que els nostres tions de fusta són petits detalls nadalencs que donaran alegria a qui els regalis, amb la bandera catalana preparat per anar a celebrar la manifestació del nadal . Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada.

Tió o tiona amb la bandera

Per Nadal compra el Tio i Tiona al tió va bufar . El nadal a catalunya són tradició els regals i detalls fets per artesans, recreant el personatge més famós, el cagatio de Nadal, dissenys i opcions a la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra online els teus regals de Nadal. El Tió Bufó.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones . Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu nadal amb el caga tio

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?