Tió o Tiona Diminuts

8,00 

Tió i Tiona Diminuts

El Tió o Tiona de Nadal són els més petits del món. No els hi pots donar cops de bast… La mesuri és de 50-100 mm X 180 – 220 mm de llarg. Ja ho veus… és tan diminut que no el pots enganxar, però Sí… aquests tions de Nadal puguin ser el teu amulet de la sort per a tota la vida. I cada cop que ho vegis, et recordarà temps feliços de la teva infància en família.

Inclòs al preu. Barretina o llaç, manta i pal

 

 

  • Referència: 0 Diminuts
  • El Tió Bufó = Tió i Tiona Diminuts.
  • Tió i Tiona, no apta per enganxar-lo.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 50-100 mm diàmetre X 180 – 220mm llarg
  • Accessoris: Barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: Tió y Tiona Diminutos 2 unid Categoria: Etiquetes: , , , ,

Descripció

Compra el Tió i la Tiona Diminuts

Tió o Tiona Diminuts de Nadal són els més petits del món. No els hi pots donar cops de bast… La mesuri és de 50-100 mm X 180 – 220 mm de llarg. Ja ho veus… és tan diminut que no el pots enganxar, però Sí… aquests tions de Nadal puguin ser el teu amulet de la sort per a tota la vida. I cada cop que ho vegis, et recordarà temps feliços de la teva infància en família.

Tió o Tiona Diminuts

Decora la teva taula de nadal amb el Tió i Tiona Diminut o veure mides més grans, dissenys i opcions de la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra en línia a El Tió Bufó, els tions de la dolça mirada.

El Cagatió de Nadal + Bonic

El Tió i la Tiona ja des de ben petits lluiten per la igualtat. Ells tenen una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs només mirant-los, Són molt petits per donar-los cops i que caguin regals, per això et recomanem, només jugar amb ells .

Personalitza’ls amb el teu nom

Personalitza’ls amb el teu nom i guarda’ls per a tota la vida. A El Tió Bufó presumim d’estimar la nostra tradició a Catalunya de fer cagar el tió i la tiona a la nit de Nadal.

Decora casa teva amb responsabilitat a El Tió Bufó

” Una Idea” Pots fer una família… així ells veuran… que si li donen menjar el tió en uns dies anirà creixent per art de magia, a més ja saps la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.