Tió o Tiona del Barça

8,50 

Detalls realitzats pels nostres artesans catalans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada. Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tions vores com alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… és important que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

 

  • Referència: 000 Bandera Barça 1 uniu
  • El Tió Bufó = Tió o Tiona del barça
  • Tió i Tiona, no aptes per enganxar-lo.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 1,9-2,20 X 5- 6 cm de llarg
  • Accessoris: Bandera Catalana, Barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

El Barça i el Tió i la Tiona de Nadal

Les caretes del tió o la tiona pintades a mà fan que els nostres tions de fusta siguin petits detalls nadalencs que donaran alegria a qui els regals, el cagatio i la cagationa són cules i porten els colors de la bandera de can barça, preparats per anar a celebrar la manifestació del Nadal. Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada.

Tió o Tiona del Barça

Per Nadal compra el Tio o Tiona al tió bufó . Ja que el nadal de catalunya són, tradició els regals i detalls fets per artesans, recreant el personatge més famós, el cagatio de Nadal, dissenys i opcions que trobaràs a la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra online els teus regals de Nadal. El Tió Bufó.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones . Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu Nadal amb Tió o Tiona del Barça

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?