Tió o Tiona amb Bandera Gai

8,50 

Detalls realitzats al nostre taller d’artesans a Badalona, des de fa 30 anys, on amb molt d’amor decorem el teu nadal.

El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada. Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tions veuràs com alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… és important que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

 

  • Referència: 000 Bandera Gai 1 uniu.
  • El Tió Bufó = Tió o Tiona amb Bandera Gai.
  • Tió i Tiona , no aptes per pegar-li.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 1,9-2,20 X 5- 6 cm de llarg
  • Accessoris: Bandera Multicolor, Barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
    En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.
Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Artesanies del Tió i la Tiona de Nadal

El Tió o Tiona amb Bandera Gai, les caretes del tió o la tiona pintades a mà fan que els nostres tions de fusta són petits detalls nadalencs que donaran alegria a qui els regals, el cagatio i la cagationa són Gai, que porten els colors de la seva bandera amb orgull, ja estan preparats per anar a celebrar la manifestació del Nadal. Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada.

Tió o Tiona amb Bandera Gai

Per Nadal compra el Tio o Tiona al tió bufó. Ja que al nadal de catalunya són tradició, els regals i detalls fets per artesans deltiobufó recreant el personatge més famós, el cagatio de Nadal, dissenys i opcions que trobaràs a la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana . El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra online els teus regals de Nadal. El Tio Bufo.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones . Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu Nadal amb Tió o Tiona amb la Bandera Multicolor

Aprendre a voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.