Tió i Tiona Valents

6,90 

Tió i Tiona Valents

El Tió o Tiona de Nadal Valents són gairebé els més petits del món . No els pots enganxar… La seva mida és de 1,9-2,10 X 5-6 cm de llar. Ja ho veus… són Barrufets que no li pots enganxar, però Sí… aquests tions de Nadal poden ser el teu amulet de la sort per a tota la vida. I cada cop que ho vegis, et recordarà temps feliços de la teva infància en família.

  • Referència: 0000 Valents (Preu per unitat)
  • El Tió Bufó = Tió i Tiona Valientes
  • Tió i Tiona, no apta per enganxar-lo.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 3-3,5 X 6,5- 7,5 cm de llarg
  • Accessoris: Barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: Ref. 0000 Valientes (1unid) Category: Tags: , , , , , ,

Description

Tió i Tiona Valents

El Tió o Tiona de Nadal Valents. Són mitjans ideals per a jugar, no els pots pegar… La seva grandària és de 3-3,5 X 6,5- 7,5 cm de llarg. Ja veus… a aquest cagatió no, li pots pegar, són perfectes i tenen moltes aplicacions en la decoració de la teva llar, també poden ser el teu amulet de la sort per a tota la vida. I cada vegada que ho vegis, et recordarà temps feliços de la teva infància en família.

Tió i la Tiona a la taula de Nadal

Decora la teva taula de Nadal amb el Tió i Tiona valents i mira altres mides, dissenys i opcions de la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra en línea a El Tió Bufó, els tions de la dolça mirada.

El Cagatió de Nadal + Bonic

Els Valents Tió i la Tiona ja des de ben petits lluiten per la igualtat. Ells tenen una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs només mirant-los, Són molt petits per donar-los cops i que caguin regals, per això et recomanem, només jugar amb ells. El millor per a la nit de Nadal és comprar un Tió o Tiona que sigui de grandària gran com un dels seus germans grans, que trobaràs al tiobufo, un tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més.

Personalitza’ls amb el teu nom

Personalitza’ls amb el teu nom i guarda’ls per a tota la vida. A El Tió Bufó presumim d’estimar la nostra tradició a Catalunya de fer cagar el tió i la tiona a la nit de Nadal.

Decora casa teva amb El Tió Bufó

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills compra tions i tions. “Idea” Pots fer una família… així ells veuran… que si li donen menjar el tió en uns dies anirà creixent, a més ja saps la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Inclòs al preu la barretina o llaç, manta i pal