Tió i Tiona Nans

5,20 

Tió i Tiona Nans

El Tió o Tiona de Nadal Nans són gairebé els més petits del món . No els pots enganxar… La seva mida és de 1,4-1,80 X 4-5 cm de llarg. Ja ho veus… són Barrufets que no li pots enganxar, però Sí… aquests tions de Nadal poden ser el teu amulet de la sort per a tota la vida. I cada cop que ho vegis, et recordarà temps feliços de la teva infància en família.

  • Ref.: 00 Nans (Preu x uní)
  • El Tió Bufó = Tió i Tiona Nans
  • Tió i Tiona, no apta per enganxar-lo.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides:1,4-1,80 X 4- 5 cm de llarg
  • Accessoris: Barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: Ref.: 00 Enanitos. Precio x unidad Categoria: Etiquetes: , , ,

Descripció

Tió i la Tiona a la taula de Nadal

El Tió o Tiona de Nadal Nans són gairebé els més petits del món . No els pots enganxar… La seva mida és de 1,4-1,80 X 4-5 cm de llarg. Ja ho veus… són Nans que no li pots enganxar, però Sí… aquests tions de Nadal tenen moltes aplicacions en la decoració de la teva llar, també poden ser el teu amulet de la sort per a tota la vida. I cada cop que ho vegis, et recordarà temps feliços de la teva infància en família.

Tió i Tiona Nans

Decora la teva taula de nadal amb el Tió i Tiona Nans o veure altres mides, dissenys i opcions de la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra en línia a El Tió Bufó, els tions de la dolça mirada.

El Cagatió de Nadal + Bonic

Els Nans Tió i la Tiona ja des de ben petits lluiten per la igualtat. Ells tenen una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs només mirant-los, Són molt petits per donar-los cops i que caguin regals, per això et recomanem, només jugar amb ells. El millor per a la nit de Nadal és comprar un Tió o Tiona que sigui de grandària gran com un dels seus germans grans, que trobaràs al tiobufo, un tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més.

Personalitza’ls amb el teu nom

Personalitza’ls amb el teu nom i guarda’ls per a tota la vida. A El Tió Bufó presumim d’estimar la nostra tradició a Catalunya de fer cagar el tió i la tiona a la nit de Nadal.

Ser responsable és, decorar la teva casa amb El Tió Bufó productes naturals

“Una Idea” Pots fer una família… així ells veuran… que si li donen menjar el tió en uns dies anirà creixent, a més ja saps la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Inclòs al preu. Barretina o llaç, manta i pal

Tió i Tiona Barrufets. Amb tots els complements necessaris, llaç vermell i negre típic catalana, manta, pal a mida del tronc.