Tió i Tiona de la Sort amb Llum

9,00 

Tió i Tiona de la Sort amb Llum. El Tió de Nadal amb una cistella de vesc que atrau la sort, tant la tiona com el tió a la nit s’il·luminen amb la llum rebuda durant el dia. El Tió de Nadal o el Cagatió , amb ells juguem posant-los petits atraccions dels oficis, hobbies, jocs i esports que siguin més identificats, a la nostra vida diària, compra el tió, escull per als teus amics o familiars el personatge que millor els identifiqui. El Tió Bufó, fa un pas més, pensant en els nostres col·leccionistes del Tió de Nadal.

 

  • Referència: Tions amb Llum 1 unitat
  • El Tió Bufó =Tió /Tió i Tiona de la Sort amb Llum
  • Tió i Tiona, no aptes per enganxar-lo.
  • Material: fusta de branques d’ametller.
  • Mides: 2,20-3 X 6,50-8 cm de llarg
  • Accessoris: Cistella amb vesc, cinta fluorescent i reflectant de la llum rebuda, barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

 

Tió de Nadal

Tió i Tiona de la Sort amb Llum. El Tió de Nadal amb una cistella de vesc, la flor que atrau la sort, tant la tiona com el tió a la nit s’il·luminen amb la llum rebuda durant el dia. El Tió de Nadal o el Cagatió , amb ells els vostres fills juguessin desenvolupant, la seva fantasia i creativitat amb els petits adreços. Ideals per regalar amb els oficis, hobbies, jocs i esports que siguin més identificats, a la nostra vida diària. El Tió Bufó, fa un pas més, pensant en els nostres col·leccionistes del Tió de Nadal.

Tió i Tiona de la Sort amb Llum

Una nova col·lecció del Tió i la Tiona Personalitzats, són perfectes per als teus regals de Nadal, escull el tió o la tiona amb els perfils de les persones a qui vulguis sorprendre… els somriures estan garantits per a tots. El nostre Tió Bufó amb les caretes somrients, tots ells estan pintats a mà, s’hi reflecteix l’afecte que els posem en fer-los. Petits detalls que fan que a casa teva, el Nadal sigui especial i entranyable.

Per a col·leccionistes del Tió de Nadal.

Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. Decora el teu nadal, amb el tió i la tiona de la dolça mirada del “El Tió Bufó”.

Ideal per a regals d’Ajuntaments, associacions, residències, o bé si teniu una empresa o comerç i voleu promocionar-vos amb un producte típic català, us proposem veure… el tió i la tiona de nadal personalitzats

Si vols gaudir amb els teus fills, pots comprar troncs semi preparats de tions i tions i fer el vostre tronc de Nadal al vostre gust. Alhora els teus fills aprendran les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… Ja saps la gran importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu nadal amb el cagatio

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.