Tió i Tiona Barrufets

3,60 

Tió i Tiona Barrufets

Tió i Tiona Barrufets.Decora la teva taula de nadal amb el Tió i Tiona Barrufets o veure altres mides, dissenys i opcions de la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana a El Tió Bufó.

  • Referència: 0 Barrufets suro Preu 1 unitat
  • Tió i Tiona, no apta per enganxar-lo.
  • Material: Fusta i suro
  • Mides: 0,80 – 1,20 X 2,0 – 2,2cm
  • Accessoris: Barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

Inclòs al preu la barretina o llaç, manta i pal

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0 Pitufos corcho Categoria: Etiquetes: , , , ,

Descripció

Tió i Tiona Barrufets

El Tió o Tiona de Nadal Barrufets. Una miniatura de tió i tiona perfectes per posar al pessebre, la seva mida és de: 0,80-1,20 x 2-2,2 cm. Ja veus… Són Barrufets que no li pots enganxar, però sí que per Nadal poden ser el teu amulet de la sort per a tota la vida. I cada cop que ho vegis, et recordarà temps feliços de la teva infància en família.

El Tió i la Tiona a la taula de Nadal

Decora la teva taula de nadal amb el Tió i Tiona Barrufets o veure altres mides, dissenys i opcions de la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó t’ho posa fàcil, compra en línia a El Tió Bufó, els tions de la dolça mirada.

El Cagatió de Nadal més Bonic

El Tió i la Tiona ja des de ben petits, lluiten per la igualtat. Ells tenen una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs només mirant-los. Són molt petits per donar-los cops i que caguin regals, per això et recomanem, només jugar-hi. El millor per a la nit de Nadal és comprar un Tió o Tiona que sigui de grandària gran com un dels seus germans grans, que trobaràs al tiobufo , un tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més.

Personalitza’ls amb el teu nom

Personalitza’ls amb el teu nom i guarda’ls per a tota la vida.

Decora casa teva amb El Tió Bufó

Una Idea: Pots fer una família perquè les nenes i els nens poden jugar. A més, ja saps la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l´única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Inclòs en el preu: Barretina o llaç, manta i pal.