Tió de Nadal Petit Rubén

8,90 

El Tió de Nadal Petit Rubèn, un tió petit però valent. El cagatió Rubèn, té una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs d’ell només mirant-lo, aquest tio encara és molt petit no està preparat per donar-li cops i que cagui regals, per això et recomanem, només jugar amb ell. Ells nens gaudiran molt amb eI. El cagatio Rubén amb tots els sus complements: barretina catalana, manta escocesa i pal. Si voleu un tió caganer per la nit de nadal et recomanem un tió de una mida més gran com els seus germans grans que trobaràs al tiobufo, (el tió bonic) compra el tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més. 

 

  • Tió bufó (tió bonic)
  •  Mides aproximades: 6 x 14 + potes total alt 12 cm.
  • Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
  •  Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.
  •  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
  •  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
  •  Pintures: A l’aigua per a manualitats.
  •  Cures: Com cuidar la tiona.
  •  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
  •  pugui respirar ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0002 Rubén Categories: , Etiquetes: , ,

Descripció

 

Tió de Nadal petit Rubén

 

Tió de Nadal Petit Rubén. Un tió petit però valent. El cagatió Rubén, té una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs d’ell només mirant-lo, aquest tió encara és molt petit, no està preparat per donar-li cops i que cagui regals, per això et recomanem, només jugar amb ell. Ells nens gaudiran molt amb eI. El cagatió Rubén amb tots els sus complements: barretina catalana, manta escocesa i pal. Si voleu un tió caganer per la nit de nadal et recomanem un tió de una mida més gran com els seus germans grans que trobaràs al tiobufo, (el tió bonic) compra el tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més.

https://eltiobufo.com/ca/tienda/tio-de-nadal-ca/tio-de-nadal-david/

Compra un tió bufó online

Des de la comoditat de la teva llar i amb prou temps escull i compra un tió bufó online,´el tió bonic`per aquest any de la nit Nadal. Si vols gaudir amb ells per divertir-te amb els teus fills, compra un tió o més de diferents mides, així ells veuran que si li donen de menjar peles de mandarines, galetes, xoxolata el tió en uns dies anirà creixent i llavors començarà a cagar molt regals. A més es important que els nens juguin amb troncs de fusta natural amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.

 

Inclòs al preu, la barretina, la manta i el pal

Tió de Nadal el Petit Rubén un tió petit però valent una mica entremeliat amb una somriure d´orella a orella. El cagatió Ruben inclòs tots els complements necessaris, barretina típica catalana, manta de quadres escocesos, pal a mida del tió .

Tió pintat a mà

El cagatio Rubén , està pintat a mà i no hi ha dos iguals, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascú té una expressió diferent, aquest és el més petit dels tions de la nostra web. www.El Tió Bufó realitzat amb fusta d’alzina. Totalment artesans, pintats a mà alçada amb pintures a l’aigua.

El cagatió de Nadal, la tradició més popular de Catalunya. Al tió bufó trobaràs la major diversitat de Tiós i Tiones de Nadal a Catalunya i del món, també per a col·leccionistes.

 

Coneix la companya del tió Rubén, la tiona Salma.

Visita el compte d´el tió bufó a instagam i en coneix molt més.