Tió de Nadal Petit Bruno

10,50 

Un tió de Nadal sovint, 4 x 10 x 12. Però valent. El cagatió Bruno té una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs d’ell només mirant-lo, aquest tió encara és molt petit per donar-li cops i que cagui regals, per això et recomanem només jugar amb ell i comprar un dels seus germans grans per cagar, en línia, un tió amb tots els seus complements tradicionals del cagatió de Nadal. La barretina vermella, la manta ben acabada i el pal per picar, nascut Al Tió Bufó, el tió (bonic)  on cuidem fins a l’últim detall que no falti res i que tot estigui ben acabat. Viu la tradició més popular de Catalunya. A la web del tió bufó trobaràs la diversitat més gran de Tións i Tionas de Nadal de Catalunya i del món, també per a col·leccionistes.· Com sempre a El Tió Bufó marca la diferència en qualitat i decoració.

Inclòs al preu, la barretina, la manta i el pal

 •  Mides aproximades: 3,5- 4 X 10+ potes total alt 12 cm
 • Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
 •  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
 •  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 •  Pintures: A l’aigua per a manualitats.
 •  Cures: Com cuidar la tiona.
 •  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
 •  pugui respirar ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS.

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0001 Bruno Tamaño 4 x 10 cm Categories: , Tags: , ,

Description

Compra un tió bufó on line

Un tió de Nadal sovint, però valent. El cagatió Bruno té una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs d’ell només mirant-lo, Mides 3,5- 4 X 10+ potes total 12 cm. Aquest tió encara és molt petit per donar-li cops i que cagui regals per això et recomanem només jugar amb ell i comprar un dels seus germans grans per cagar, en línia, un tió amb tots els seus complements tradicionals del cagatió de Nadal. La barretina vermella, la manta ben acabada i el pal per picar, nascut.

Tió de Nadal Petit Bruno

Al Tió Bufó, el tió (bonic) on cuidem fins a l’últim detall que no falti res i que tot estigui ben acabat. Viu la tradició més popular de Catalunya. A la web del tió bufó trobaràs la diversitat més gran de Tións i Tionas de Nadal de Catalunya i del món, també per a col·leccionistes.· Com sempre a El Tió Bufó marca la diferència en qualitat i decoració.

 

El tió petit Bruno, un tió molt petit però valent

El tió petit Bruno, un tió molt petit però valent. Des de la comoditat de la teva llar i amb prou temps escull el tió per aquest Nadal. Si vols gaudir amb ells per divertir-te amb els teus fills compra un tió o més, així ells veuran que si li donen menjar mandarines, galetes … El tió en uns dies anirà creixent, a més ja saps de la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Tió pintat a mà

El cagatió Bruno està pintat a mà i no hi ha dos iguals, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascú té una expressió diferent, aquest és el més petit dels tiets de la nostra web. www.El Tió Bufo realitzat amb fusta d’alzina. Totalment artesans, pintats a mà alçada amb pintures a l’aigua.

Coneix la companya del tió Bruno, la Tiona de Nadal Ellen.

Visita el compte d’El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.

Inclòs al preu, la barretina, la manta i el pal

 1.  Mides aproximades: El tió petit Bruno, un tió molt petit però valen
 2. Mides 3,5- 4 X 10+ potes total 12 cm
 3. Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
 4.  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
 5.  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 6.  Pintures: A l’aigua per a treballs manuals.
 7.  Cures: Com cuidar la tiona.
 8.  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
 9.  pugui respirar ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS

 

Additional information

Tió

Cara 12-14 x 34-36 llarg x 30 alt (aprox.), Cara 20-22 x 40-44 llarg x 40 alt (aprox.), Cara 22-24 x 50-52 llarg x 50 alt (aprox.), Cara 3,5-4 x 10 llarg x 10 alt (aprox.), Cara 7-8 x 18-20 llarg x 20 alt (aprox.), Cara 10-11 x 26-28 llarg x 24 alt (aprox.), Cara 26-28 x 78-82 llarg x 65 alt (aprox.), Cara 30-38 x 100-120 llarg x 110 alt (aprox.), Cara 5-6 x 14 llarg x 12 alt (aprox.), Cara 24-26 x 72-78 llarg x 58 alt (aprox.)