Set de 4 Tiós Assortits

19,50 

Set de 4 Tiós Assortits. Tió o Tionas per a la taula de nit bona que podràs guardar per a molts anys més. Tots diferents i original pack de 4 pots nois o noies, tió o tiona únics, originals i tots diferents. Ideals per identificar tota la família.

  • Referència: Set de 4 Assortiments
  • El Tió Bufó = Set de 4 Tiós Assortits
  • Tió i Tiona, no apta per enganxar-lo.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mesures: Assortides
  • Accessoris: Barretina o llaç, manta i pal.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: Set de 4 Surtidos Category: Tags: , , , , , ,

Description

Set de 4 Tiós Assortits

Quatre Tiós per a la Taula de Nadal. Tió o Tionas per a la taula de nit bona. Tots diferents i original pack de 4 pots nois o noies, tió o tiona únics, originals i tots diferents. Ideals per identificar tota la família.

Tió i la Tiona a la taula de Nadal

Decora la teva taula de Nadal amb el Tió i Tiona amb el set de quatre cagatio o cagationa. Podeu veure altres mides i opcions de la nostra web, per decorar el vostre nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra en línia a El Tió Bufó, els tions de la dolça mirada.

Personalitza’ls amb el teu nom

Personalitza’ls amb el teu nom i guarda’ls per a tota la vida. A El Tió Bufó presumim d’estimar la nostra tradició a Catalunya de fer cagar el tió i la tiona a la nit de Nadal.

Decora casa teva amb El Tió Bufó

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills compra tions i tions. “Idea” Pots fer una família… així ells veuran… que si li donen menjar el tió en uns dies anirà creixent, a més ja saps la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.