Primitiu Tronc del Tió de Nadal

4,90 

El Primitiu Tronc del Tió de Nadal. El Tió de Nadal és el personatge mític més conegut del Nadal Catalana. Però com tots ja sabeu que el cva agitar com també en diem, no va començar així. ¡Simplement era un tronc de llenya preparat per cremar en una llar de catalunya !! Que es va convertir en màgic la nit de Nadal, és veritat que amb el pas del temps va anar canviant d’aspecte fins arribar als nostres dies.

Referencia:  Tronc primitiu 1 unitat

  • El Tió Bufó =Primitiu Tronc del Tió de Nadal
  • Tió i Tiona, no aptes per enganxar-lo.
  • Material: fusta de branques d’ametller.
  • Mides: 1,8 -2,2 X 3,50-5 cm de llarg
  • Accessoris: Suport que aixeca lleument la cara.
  • Accessoris: Pal, barretina o llaç i manta.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

 

El tronc de Nadal

Primitiu Tronc del Tió de Nadal. El Tió de Nadal és el personatge mític més conegut del Nadal Catalana. Però com tots ja sabeu que el cva agitar com també en diem, no va començar així. ¡Simplement era un tronc de llenya preparat per cremar en una llar de catalunya !! Que es va convertir en màgic la nit de Nadal, és veritat que amb el pas del temps va anar canviant d’aspecte fins arribar als nostres dies.

El Primitiu Tronc del Tió de Nadal

El Tió Bufó ja fa 30 anys va fer, un pas endavant creant la tiona de Nadal i amb les mateixes facultats, el gran tió de Nadal, no podia romandre indiferent, volia participar en la lluita per la igualtat, el mític i màgic personatge català tampoc devia estar sol, davant tanta feina, ja que cada any és més conegut a tot el món i celebrat a la nit de Nadal el Cagatio.

Compra el tio primitiu de Nadal… al Tió de nadal

Una nova col·lecció del Tió i la Tiona Personalitzats, perfectes per als teus regals de Nadal, només has d’escollir els tios o tiones amb els perfils de les persones a qui vulguis sorprendre… els somriures estan garantits per a tothom. El nostre Tió Bufó amb les caretes somrients, tots ells estan pintats a mà, s’hi reflecteix l’afecte que els posem en fer-los. Petits detalls que fan que a casa teva, el Nadal sigui especial i entranyable. Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. Decora el teu nadal, amb el tió i la tiona de la dolça mirada del “El Tió Bufó”.

Ideal per a regals d’Ajuntaments, associacions, residències, o bé si teniu una empresa o comerç i voleu promocionar-vos amb un producte típic català, us proposem veure… el tió i la tiona de nadal personalitzats

Voleu acers nosaltres el tió?

Si vols gaudir amb els teus fills, pots comprar troncs semi preparats de tions i tions i fer el vostre tronc de Nadal al vostre gust. Alhora els teus fills aprendran les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… Ja saps la gran importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu nadal amb el cagati

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?