El Tió i la Tiona Enamorats

8,90 

Fer cagar el tió de Nadal amb els tió i tiona Peluts. El Tió bufó, enguany tenim novetats, un tió de Nadal amb pèls i per descomptat la preciosa i presumida tiona de Nadal, amb la grandària perfecta per a jugar amb ells, els tions de Nadal despertaran la imaginació dels teus fills i amics. Tions i tionas rossos, bruns i pèl-rojos

 

 • Referència. 000 Peluts enamorados (La Unidad)
 • Tió bufó (tió bonic)
 •  Mides aproximades: 6 x 14 + potes total alt 12 cm.
 • Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
 •  Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.
 •  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
 •  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 •  Pintures: A l’aigua per a manualitats.
 •  Cures: Com cuidar la tiona.
 •  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
 •  pugui respirar ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 000 Peluts enamorados (La Unidad) Categoria: Etiquetes: , ,

Descripció

 

Compra un tió bufó en línia

El Tió i la Tiona Enamorats. El Tió Bufó ,enguany tenim novetats, un tió de nadal amb pèls i per descomptat la preciosa i presumida tiona de nadal, amb la grandària perfecta per a jugar amb ells, els tions de nadal despertaran la imaginació dels teus fills i amics. Tions i tionas rossos, bruns i pèl-rojos. Les parelles més exclusives de Nadal.

El Tió i la Tiona Enamorats

Tant el Tió com la Tiona són, un excel·lent regal perquè els nens els trobin sota el tió, segurament l’adoptaven com un tió d’amulet o com la seva joguina preferida, crear famílies amb els tios de nadal, ja que tenen una mirada tan dolça que t’enamoraràs d’ell i d’ella només a mirar-los, veuràs, necessiten molt afecte, perquè són molt petits per a donar-li cops, per això et recomanem, només jugar amb ell i deixar-los créixer.

Per a fer cagar el tió la nit de Nadal.

Comprar un tió en línia, de grandària gran com un dels seus germans majors, un tió caganer per a la nit de Nadal d’enguany i molts més. https://eltiobufo.com/tienda/tio-de-navidad/tio-de-navidad-david/

El millor Nadal en línia

Des de la comoditat de la teva llar i amb temps suficient tria el tió per a aquest Nadal. Si vols gaudir i divertir-te amb els teus fills. Compra un tio o més, que vagin apareixent pel més petit, ensenya als teus fills a donar-los menjar i… en uns dies ira creixent… la màgia del Tió i la Tiona de Nadal.

La importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món, és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.

Inclòs en el preu, la barretina, la manta i el pal

Tió de Nadal els Peluts. Amb tots els complements necessaris per a viure la tradició, barretina típica catalana, manta de quadres escocesos, pal a grandària del tio.