Caga Tions de Nadal Peluts

8,90 

El Tió de Nadal Petit Rubèn, un tió petit però valent. El cagatió Rubèn, té una mirada tan dolça que segur t’enamoraràs d’ell només mirant-lo, aquest tio encara és molt petit no està preparat per donar-li cops i que cagui regals, per això et recomanem, només jugar amb ell. Ells nens gaudiran molt amb eI. El cagatio Rubén amb tots els sus complements: barretina catalana, manta escocesa i pal. Si voleu un tió caganer per la nit de nadal et recomanem un tió de una mida més gran com els seus germans grans que trobaràs al tiobufo, (el tió bonic) compra el tió caganer per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més. 

 

 • Referència. 000 Peluts (La Unidad)
 • Tió bufó (tió bonic)
 •  Mides aproximades: 6 x 14 + potes total alt 12 cm.
 • Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
 •  Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.
 •  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
 •  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 •  Pintures: A l’aigua per a manualitats.
 •  Cures: Com cuidar la tiona.
 •  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
 •  pugui respirar ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 000 Peluts (La Unidad) Categoria: Etiquetes: , ,

Descripció

 

Compra un tió bufó en línia

Fer cagar el tió de Nadal amb els tió i tiona Peluts. El Tió bufó, enguany tenim novetats, un tió de Nadal amb pèls i per descomptat la preciosa i presumida tiona de Nadal, amb la grandària perfecta per a jugar amb ells, els tions de Nadal despertaran la imaginació dels teus fills i amics. Tions i tionas rossos, bruns i pèl-rojos

Caga Tions de Nadal Peluts

Tant el Tió com la Tiona són, un excel·lent regal perquè els nens els trobin sota el tió, segurament l’adoptaven com un tió d’amulet o com la seva joguina preferida, crear famílies amb els tios de nadal, ja que tenen una mirada tan dolça que t’enamoraràs d’ell i d’ella només a mirar-los, veuràs, necessiten molt afecte, perquè són molt petits per a donar-li cops, per això et recomanem, només jugar amb ell i deixar-los créixer.

Per a fer cagar el tió la nit de Nadal.

Comprar un tió en línia, de grandària gran com un dels seus germans majors, un tió caganer per a la nit de Nadal d’enguany i molts més. https://eltiobufo.com/tienda/tio-de-navidad/tio-de-navidad-david/

El millor nadal en línia

Desde la comoditat de la teva llar i amb temps suficient tria el tió per a aquest nadal. Si vols gaudir i divertir-te amb els teus fills. Compra un tio o més, que vagin apareixent pel més petit, ensenya als teus fills a donar-los menjar i… en uns dies ira creixent… la màgia del Tió i la Tiona de Nadal.

La importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món, és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.

Inclòs en el preu, la barretina, la manta i el pal

Tió de Nadal els Peluts. Amb tots els complements necessaris per a viure la tradició, barretina típica catalana, manta de quadres escocesos, pal a grandària del tio.