Agulla amb Tió o Tiona de Nadal

4,20 

Agulla amb Tió o Tiona de Nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada. Amb moltes utilitats per regalar o decorar arbre de Nadal, tovallons, regals ect ect.

  • Referència: Agulla de pit 1 unit
  • El Tió Bufó = Agulla de pit per Nadal
  • Material: fusta rodanxa de 3 a 4 cm
  • Barretina o llaç, manta i pal.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: Alfiler (1 unid) Categoria: Etiquetes: , , , , , , , ,

Descripció

Artesanies del Tió i la Tiona de Nadal

Agulla amb Tió o Tiona de Nadal, la cara del tió o la tiona pintada a la rodanxa de fusta, petit detall nadalenc amb flors seques i preservades, pensat per lluir a la pitera, celebrant totes les festes de Nadal, un toc de Nadal perfecte per a les dependents i dependents que ens atenen a les botigues i supermercats. Detalls artesans decorar regals de Nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada.

Agulla amb Tió o Tiona

Per Nadal compra el Tió i Tiona al tió va bufar . Agulla amb Tió o Tiona de Nadal dissenys i opcions a la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra online a El Tió Bufó.

Juguem amb fustes i materials naturals

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones . Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu nadal amb el caga tio

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?