Tiona de Nadal Xisqueta

25,00 

Tiona de Nadal Xisqueta la cagationa presumida ja és tota una cagationa caganera. Xisqueta es una mica entremaliada, transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, tió bufó = el tió bonic, una tiona de nadal especial, amb una somriure d’orella a orella, segur que t´enamoraràs d´ella mirant-la és tan dolça….La Xisqueta, cagationa de nadal ja ha crescut prou, sap bé com són de dolços els nens i nenes que esperen, preparats amb els pals a que expulse un munt de regals i llaminadures…perquè passi això l´has alimentar molt bé amb galetes, xocolata…..pot ser que es faci de plegar però segur que no us decepcionarà.

 • Tiona de Nadal Xisqueta.
 • Mides aproximadas: 10-11 x 26-28 x Alt 28-30 cm aproximadament.
 • Accessoris: Manta de quadres, llaç de feltre. pal de castanyer per enganxar.
 • Personalització: Disposem de collarets amb medalló de fusta amb el nom.
 • El Tió Bufó: Cara pintada a mà alçada.
 • Fusta de branques d’alzina surera.
 • Origen: Tales d’esbandida de boscos de Catalunya .
 • Pintures: A l’aigua per a manualitats.
 • Cures: Com cuidar la tiona, donar-li menjar cada dia.
 • Document d’adopció, cançó per cantar a la tiona, en català, castellà i anglès.
 • Embalatge. Els rebràs embolicat en tela de cotó, està tela et servirà per a guardar-ho una vegada acaba Nadal. En lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS.
Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

Cagationa de Nadal

Tiona de Nadal Xisqueta la cagationa presumida ja és tota una cagationa caganera. Xisqueta es una mica entremeliada, transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta, les artesanes del tió bufó = el tió bonic, una tiona de nadal especial, amb una somriure d’orella a orella, segur que t´enamorarás d´ella mirant-la és tan dolça….La Xisqueta, cagationa de nadal ja ha crescut prou, sap bé com són de dolços els nens i nenes que esperen, preparats amb els pals a que expulse un munt de regals i llaminadures…perquè passi això has d’alimentar molt bé amb galetes, xocolata…..pot ser que es facie de plegar però segur que no us decepcionarà.

Tiona de Nadal Xisqueta

Ella la Tiona de Nadal Xisqueta també espera amb moltes ganes, que arribi… La nit de Nadal, envoltada de nens, cantant-li el caga tió avellanes i torró… i donant-li copets perquè expulsi regals i llaminadures, és la mida perfecta per complir amb la tradició del cagatió cagationa compra el tió de Nadal i gaudeix de la tradició Catalana nit de Nadal.

La joguina preferida dels teus fills per Nadal

L’encant d’aquesta tiona Xisqueta, resideix en la seva preciosa mirada i el somriure que captivés els teus fills i filles, ja que quan arribi a casa teva, es convertirà en la seva companya de jocs preferida. Compra al tió bufó de Nadal online i el rebràs còmodament a casa teva.

Inclòs en el preu: El llaç vermell, el pal i la manta de quadres

Les tiones són reivindicatives i lluiten per la igualtat entre homes i dones a tots els estaments de la societat.  La Caga Tiona de Nadal Xisqueta per a tota la vida.

Coneix el company de la Xisqueta, el Tió de Nadal Josep Maria .

Com rebre el meu Tió de Nadal?

Rebràs el teu Tió.
-En una borsa de l’agència de transport. Dins ho trobaràs embolicat en tela de cotó, està tela et serveixi per a guardar-ho una vegada acaba Nadal.
-Amb barretina catalana posada si heu comprat un Tió, si és una Tiona aquesta et portarà el seu llaç vermell a mesura.
-Pal per a picar a mesura del llarg del tronc.
-Dues potes a mesura preparades per a posar-les fàcilment en els forats que porta ells Tió/ Tiona, tan sols amb un copet de martell estan posades.
-Una bonicas manta de cuadras de cotó perxat (dibuix típic escocès)
-A partir del Tió/*Tiona del número quatre portaran el carnet d’adopció, amb la informació i cures que han de rebre i la seva cançó encoratja dora escrita en català, castellà i anglès perquè expulsin tots els regals la nit màgica del dia 24 de desembre. Ja sabeu… Tió, avellanes i torró…

Passat Nadal podràs llevar les potes de la mateixa forma que les vas posar i embolicar-ho en la tela de cotó, guardar-ho en un lloc sec, ja que la humitat és enemiga de la fusta i que li toqui l’aïri.

El Tió Bufó (el Tió bonit) de (el) vostra llar.
El tió familiar que els teus fills i filles recordaran tota la vida.

Des del Tió Bufó us desitgem un Bon Nadal i agrair la confiança posada en aquesta empresa artesana dedicada fer feliç a tots els nens en aquestes èpoques. GRÀCIES

Visita el compte d’ El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.