Tiona de Nadal Xisqueta

26,00 

Tiona de Nadal Xisqueta. La cagationa + presumida ja és tota una caganera. Mides 10-11 x 26-28 x Alto 28-30 cm, Xisqueta és una mica entremaliada, transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, tió bufó = el tió bonic, una tiona de Nadal especial, amb un somriure d’orella a orella, segur que t’enamoraràs d’ella mirant-la és tan dolça…

 1. Tiona de Nadal Xisqueta.
 2. Mides aproximades: 10-11 x 26-28 x Alt 28-30 cm aproximadament.
 3. Accessoris: Manta de quadres, llaç de feltre, pal de castanyer per enganxar.
 4. Personalització: Disposem de collarets amb medalló de fusta amb el nom.
 5. El Tió Bufó: Cara pintada a mà alçada.
 6. Fusta de branques d’alzina surera.
 7. Origen: Tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 8. Pintures: A l’aigua per a treballs manuals.
 9. Cures: Com cuidar la tiona, donar-li menjar cada dia.
 10. Document d’adopció, cançó per cantar a la tiona, en català, castellà i anglès.
 11. Embalatge. Guardar-ho una vegada acaba Nadal. En lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS.
Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0004 Xisqueta (10-11 x 26-28 x Alto 30 cm) Categoria: Etiquetes: , , , , , ,

Descripció

La Tiona de Nadal

Tiona de Nadal Xisqueta. Ja és tota una cagationa caganera. Xisqueta ja ha crescut prou, sap bé, els dolços que són els nens i nenes que esperen impacients la seva eficient labor, la d’expulsar regals. Grandària (10-11 x 26-28 x Alt 30 cm preparats tots amb els pals per a donar-li bons cops mentre canten la seva cançó.

Tiona de Nadal Xisqueta

Ella, la *Tiona de Nadal Xisqueta també espera amb moltes ganes, que arribi… La nit de Nadal, envoltada de nens, cantant-li la cançó, caga *tió avellanes i torró … I donant-li copets perquè expulsi regals i llaminadures.  Aproximadament) perfecte per a complir amb la tradició del cagatió o cagationa compra el tió de Nadal i gaudeix de la tradició catalana nit de Nadal.

Per Qualitat i Preu compra en El Tio Bufó

La joguina preferida dels teus fills per Nadal. L’encant d’aquesta tiona Xisqueta, resideix en la seva preciosa mirada i el seu somriure que captivés als teus fills i filles, ja que quan arribi a la teva casa, es convertirà la seva companya de jocs preferida. Compra en el tió bufó de Nadal en línia i ho rebràs còmodament a la teva casa.

 1. Inclòs en el preu: El llaç vermell, el pal i la manta de quadres.
 2. Si heu comprat un Tió amb *barretina catalana i si és una
 3. Tiona amb llaç vermell a mesura.
 4. Pal per a picar, dues potes a mesura preparades per a posar-les fàcilment en els forats que porta ell Tió/ Tiona, tan sols amb un copet de martell estaran posades.
 5. Una bonica manta de quadres de cotó perxat (dibuix típic escocès)
 6. Carnet d’adopció, amb la informació i cures que han de rebre i la seva cançó encoratjadora escrita en català, castellà i anglès perquè expulsin tots els regals la nit màgica del dia 24 de desembre. Ja sabeu Fer cagar el tió, avellanes i torró…
 7. Passat Nadal podràs llevar les potes de la mateixa forma que les vas posar i embolicar-ho en tela de cotó, guardar-ho en un lloc sec, ja que la humitat és enemiga de la fusta.
 8. El Tió Bufó (el Tió més bonic) de la vostra llar.

El *tió familiar que els teus fills i filles recordaran tota la vida. Des del Tió Bufó us desitgem un bon Nadal i agrair la confiança posada en aquesta empresa artesana dedicada a fer feliç a tots els nens en aquestes èpoques. GRÀCIES

Coneix al company de la *Xisqueta, el *Tió de Nadal, Josep Marià.

Visita el compte del *Tió Va esbufegar en Instagram i coneix molt més.