Tiona de Nadal Petita Salma

12,50 

 

Tiona de Nadal petita Salma, una cagationa entremaliada i coqueta de petites pestanyes pintades a mà. A la tiona de Nadal Salma li agrada molt esmorzar galetes, xocolata i mandarines.

Mides 6 =7 X 14 =15+ potes 15 cm) Ja porta tots els seus complements tradicionals de la cagationa de Nadal, la manta ben acabada, el preciós llaç vermell i el pal per donar-li petits cops que segur no li fan cap mal.

Compra per qualitat i preu el Tió Bufó

  • El Tió Bufó = Tiona bonica Salma.
  • Tiona no apta per donar-li cops forts.
  • Material: Fusta d’alzina de suro.
  • Mides 6 =7 X 14 =15+ potes 15 cm)
  • Accessoris: llaç, manta de quadres escocesos i pal.
  • Elaborat en fusta de suro de la tala responsable dels boscos a Catalunya.
    Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.
  • Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS

 

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0002 Salma (Tronc: 6 X 14 =15 cm Category: Tags: , , , ,

Description

Tiona de Nadal petita Salma

Tiona de Nadal petita Salma, una cagationa entremaliada i coqueta de petites pestanyes pintades a mà. A la tiona de Nadal Salma li agrada molt esmorzar galetes, xocolata o mandarines. Mides 6 =7 X 14 =15+ potes 15 cm)

Compra per qualitat i preu el Tió Bufó

I amb tots els seus complements tradicionals de la cagationa de Nadal, la manta ben acabada, el preciós petit llaç vermell, el pal per picar, nascuda Al Tió Bufó, el tió (bonic) on cuidem fins a l’últim detall que no falti res i tot estigui ben acabat.

Tiona de Nadal petita Salma

El millor per a la nit de Nadal és comprar una tiona d’unes mides més grans com una de les seves germanes grans, que trobaràs al tiobufo, una tiona caganera per a la nit de Nadal d’aquest any i molts més. Des de la comoditat de la teva llar i amb temps suficient escull el tió i la tiona per aquest Nadal. Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills compra una tiona o més.

“Idea” Pots fer una família… així ells veuran… que si li donen menjar el tió en uns dies anirà creixent, a més ja saps la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals. Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Inclòs en el preu, el llaç, la manta i el pal

Tiona de Nadal Petita Salma. Amb tots els complements necessaris, llaç vermell i negre típic catalans, manta de quadres escocesos, pal a mida de la tiona.

Tiona de Nadal pintat a mà

Una cagationa de Nadal, per viure la tradició més popular de Catalunya. A la web del tió bufó trobaràs la diversitat més gran de Tións i Tionas de Nadal de Catalunya i del món, també per a col·leccionistes.

Coneix el company de la tiona petita Salma, el tió Rubèn.

Vista el compte del tió bufó ‘el tió bonic’ a Instagram i en coneixes molt més.