Tiona de Nadal Dámaris

38,00 

La tiona Dámaris és encantadora, transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, el tió bufó = el tió bonic, una tiona de Nadal especial, amb les mesures proporcionades del llarg per l’amplada del tronc i cara. Mides 12=14 x 34=36 cm, amb les potes l’alçada total és de 36-38 cm. També la mida de l’alçada de les potes és important, ja que depèn, de la quantitat de regals que pugui expulsar la tiona. És la cagationa que estaves buscant original i única.

 

. Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.

. El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.

. Fusta de branques d’alzina surera, de les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.

. Pintures: A l’aigua per a treballs manuals.

. Document d’adopció: per escriure totes les vostres dades.

. Cançó: per cantar-lo en català, castellà i anglès.  Tant per a la tiona com per al tió de Nadal.

. Cures: Com cuidar la tiona.

. Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS.

Diademas a joc amb el llaç de la tiona

 

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0005 Dámaris (14 X36 X 40 cm alto) Categoria: Etiquetes: , , , , , ,

Descripció

Comprar Tiona de Nadal

La tiona Dámaris és encantadora, transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, el tió bufó = el tió bonic, una tiona de Nadal especial, amb les mesures proporcionades del llarg per l’amplada del tronc i cara. (14 x 36.x 40 a l’amb les potes l’alçada total és de 38 0 40 cm. També la mida de l’alçada de les potes és important, ja que depèn, de la quantitat de regals que pugui expulsar la tiona. És la cagationa que estaves buscant original i única.

Tiona de Nadal Dámaris

La tiona consentida i coqueta de grans pestanyes pintades a mà, amb tots els seus complements tradicionals de la cagationa de Nadal, la a manta escocesa ben acabada, el preciós llaç vermell, el pal per picar i el carnet d’adopció per posar la data, nom, cures i la cançó del Fer cagar el tió, avellanes i torró.  Al Tió Bufó (el tió bonic) cuidem fins a l’últim detall perquè no falti res i tot estigui ben acabat, compra la tiona bonica de Nadal i gaudeix de la tradició de Catalunya a la nit de Nadal.

La cagationa bufona de Nadal

La tiona bufona per jugar.  Descobreix el seu encant, compra al tió bufó (el tió bonic), la tiona Dámaris online i la rebràs còmodament a casa teva.  On des del primer moment en què la rebis es convertirà en la millor companya de jocs de les teves filles i fills, no oblideu donar-li menjar cada nit i tapar-la perquè mengi tranquil·la i no passi fred.  Li encanta menjar mandarines, galetes i xocolates de tota mena i uns quants dolços!

Inclòs en el preu el llaç vermell, el pal i la manta escocesa.

Tionas per la igualtat

Les Tionas són reivindicatives i lluiten per la igualtat entre homes i dones a tots els estaments de la societat. Gaudeix de la cagationa de Nadal Dámaris per a tota la vida. Consulteu tot el nostre catàleg per comprar el tió o la tiona de Nadal.

Coneix el company de Dámaris, el Tió de Nadal Daniel.

Diademas a joc amb el llaç de la tiona

 

Visita el compte d’ El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.