Tiona de Nadal Dámaris

38,00 

La tiona Dámaris és encantadora, transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, el tió bufó = el tió bonic, una tiona de Nadal especial, amb les mesures proporcionades del llarg per l’amplada del tronc i cara. Mides 12=14 x 34=36 cm, amb les potes l’alçada total és de 36-38 cm. També la mida de l’alçada de les potes és important, ja que depèn, de la quantitat de regals que pugui expulsar la tiona. És la cagationa que estaves buscant original i única.

 

. Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.

. El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.

. Fusta de branques d’alzina surera, de les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.

. Pintures: A l’aigua per a treballs manuals.

. Document d’adopció: per escriure totes les vostres dades.

. Cançó: per cantar-lo en català, castellà i anglès.  Tant per a la tiona com per al tió de Nadal.

. Cures: Com cuidar la tiona.

. Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva.  MAI EN PLÀSTICS.

Diademas a joc amb el llaç de la tiona

 

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Comprar Tiona de Nadal

La tiona Dámaris és encantadora, transmet amb la mirada tot l’amor que li posen quan pinten la seva careta les artesanes del, el tió bufó = el tió bonic, una tiona de Nadal especial, amb les mesures proporcionades del llarg per l’amplada del tronc i cara. (14 x 36.x 40 a l’amb les potes l’alçada total és de 38 0 40 cm. També la mida de l’alçada de les potes és important, ja que depèn, de la quantitat de regals que pugui expulsar la tiona. És la cagationa que estaves buscant original i única.

Tiona de Nadal Dámaris

La tiona consentida i coqueta de grans pestanyes pintades a mà, amb tots els seus complements tradicionals de la cagationa de Nadal, la a manta escocesa ben acabada, el preciós llaç vermell, el pal per picar i el carnet d’adopció per posar la data, nom, cures i la cançó del Fer cagar el tió, avellanes i torró.  Al Tió Bufó (el tió bonic) cuidem fins a l’últim detall perquè no falti res i tot estigui ben acabat, compra la tiona bonica de Nadal i gaudeix de la tradició de Catalunya a la nit de Nadal.

La cagationa bufona de Nadal

La tiona bufona per jugar.  Descobreix el seu encant, compra al tió bufó (el tió bonic), la tiona Dámaris online i la rebràs còmodament a casa teva.  On des del primer moment en què la rebis es convertirà en la millor companya de jocs de les teves filles i fills, no oblideu donar-li menjar cada nit i tapar-la perquè mengi tranquil·la i no passi fred.  Li encanta menjar mandarines, galetes i xocolates de tota mena i uns quants dolços!

Inclòs en el preu el llaç vermell, el pal i la manta escocesa.

Tionas per la igualtat

Les Tionas són reivindicatives i lluiten per la igualtat entre homes i dones a tots els estaments de la societat. Gaudeix de la cagationa de Nadal Dámaris per a tota la vida. Consulteu tot el nostre catàleg per comprar el tió o la tiona de Nadal.

Coneix el company de Dámaris, el Tió de Nadal Daniel.

Diademas a joc amb el llaç de la tiona

 

Visita el compte d’ El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.