Tió de Nadal Joan

20,00 

Per la seva mida pot cagar regalets no grans regals, però mai se sap és màgic perquè passi això us recomanen que mengi molt, que estigui ben tapat i amb molt de moixaines. Compra el tió bufó de Nadal en línia i el rebràs còmodament a casa teva. Viu la màgia de Nadal amb nosaltres.

DESCRIPCIÓ:

 1. Tió de Nadal Joan.
 2. El Tió Bufó: Cara pintada a mà alçada.
 3. Fusta de branques d’alzina surera.
 4. Origen: Tales d’esbandida dels boscos de Catalunya.
 5. Mides aproximades: Mida 7-8 x 18-20 x 22 cm aproximadament.
 6. Pintures: A l’aigua per a treballs manuals.
 7. Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per pegar-li cops.
 8. Embalatge. Els rebràs embolicat en tela de cotó, està tela et servirà per a guardar-ho una vegada s’acaba Nadal. En lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS.

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Tió de Nadal Joan

El Tió de Nadal Joan, un tió valent i una mica entremaliat ha crescut prou i ja és un Tió caganer que té ganes d’estar la nit de Nadal, envoltat de nens cantant-li i donant-li copets perquè expulsi regals i llaminadures. Mida 7-8 x 18-20 x 22 cm, Té una mirada tan dolça que segur que t’enamoraràs d’ell només mirant-lo, li agrada molt menjar mandarines, uns quants polvorons, galetes, xocolata…  És la mida petita ideal per a espais reduïts com a pisos petits, per exemple, i així complir i viure la tradició catalana de fer cagar el tió. Compra un tió bufó caganer en línia a la nit de Nadal aquest any i molt més.

El cagatió més bonic

L’encant d’aquest tió de Nadal, el cagatió bonic és la seva somriure, un somriure d’orella a orella que fa que t’enamores del, des del primer segon que arriba a casa teva i a més es convertirà en el millor company de jocs dels teus fills i filles. Per la seva mida pot cagar regalets no grans regals, però mai se sap és màgic perquè passi això us recomanem que mengi molt, que estigui ben tapat i amb molt de moixaines. Compra el tió bufó de Nadal en línia i el rebràs còmodament a casa teva. Viu la màgia de Nadal amb nosaltres.

El Tió de Nadal Joan, amb tots els complements

Com sempre a El Tió Bufó, els nostres tions i Tionas porten la barretina o llaç, la manta escocesa i el pal a mida del tió. Caga Tió amb barretina, manta i pal, en mida de 7-8 x 18-20 x 22 cm, cm d’alçada aproximadament.

Coneix la companya d’en Joan, la Tiona de Nadal Carme .

 

Com rebre el meu Tió de Nadal?

 1. Rebràs el teu Tió.
 2. En una borsa de l’agència de transport. Dins ho trobaràs embolicat en tela de cotó, està tela et serveixi per a guardar-ho una vegada acaba Nadal.
 3. Amb barretina catalana posada si heu comprat un Tió, si és una Tiona aquesta et portarà el seu llaç vermell a mesura.
 4. Pal per a picar a mesura del llarg del tronc. Mida-8 x 18-20 x 22 cm, cm
 5. Dues potes a mesura preparades per a posar-les fàcilment en els forats que porta ells Tió/ Tiona, tan sols amb un copet de martell estan posades.
 6. Una bonica manta de quadrats de cotó perxat (dibuix típic escocès)

Passat Nadal podràs llevar les potes de la mateixa forma que les vas posar i embolicar-ho en la tela de cotó, guardar-ho en un lloc sec, ja que la humitat és enemiga de la fusta i que li toqui l’aïri.

El Tió Bufó (el Tió bonit)
El tió familiar que els teus fills i filles recordaran tota la vida.

Des del Tió Bufó us desitgem un bon Nadal i agrair la confiança posada en aquesta empresa artesana dedicada a fer feliç a tots els nens en aquestes èpoques. GRÀCIES

Additional information

Professió

Forner