Tió de Nadal Joan

14,50 

L’encant d’aquest tió de Nadal, el cagatió bonic  és la seva somriure, una somriure d´orella a orella que fa que t´enamoris del, des de el primer moment que arriba a casa teva i a més es convertirà en el millor company de jocs dels teus fills i filles. Per la seva mida pot cagar regalets no grans regals, però mai se sap es màgic perquè passi això us recomanen que mengi molt, que estigui ben tapat i amb molt de mimos. Compra el tió bufó de Nadal en línea i el rebràs còmodament a casa teva. Viu la màgia de nadal amb nosaltres.

DESCRIPCIÓ:

  • Tió de Nadal Joan.
  • El Tió Bufó: Cara pintada a mà alçada.
  • Fusta de branques d’alzina surera.
  • Origen: Tales d’esbandida dels boscos de Catalunya.
  • Mides aproximades: 7-8 x 18-20 cm. Alt total 22 cm aproximadament.
  • Pintures: A l’aigua per a manualitats.
  • Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per pegar-li cops.
  • Embalatge. Els rebràs embolicat en tela de cotó, està tela et servirà per a guardar-ho una vegada se acaba Nadal. En lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

Tió de Nadal Joan

El Tió de Nadal Joan, un tió valent i una mica entremaliat ha crescut prou i ja és un Tió caganer que te ganes d’estar la nit de Nadal, envoltat de nens cantant-li i donant-li copets perquè expulsi regals i llaminadures. Té una mirada tant dolça que segur que t´enamorarás d´ell només mirant-lo, li agrada molt menjar mandarines, algun que altre polvero, galetes, xocolata….  És la mida petita ideal per a espais reduïts com a pisos petits, per exemple, i així complir i viure la tradició catalana de fer cagar el tió. Compra un tió bufó caganer en línea per la nit de Nadal aquest any i molt més.

El cagatio més bonic

L’encant d’aquest tió de Nadal, el cagatió bonic  és la seva somriure, un somriure d’orella a orella que fa que t´enamores del, des de el primer segon que arriba a casa teva i a més es convertirà en el millor company de jocs dels teus fills i filles. Per la seva mida pot cagar regalets no grans regals, però mai se sap es màgic perquè passi això us recomanem que mengi molt, que estigui ben tapat i amb molt de mimos. Compra el tió bufó de Nadal en línea i el rebràs còmodament a casa teva. Viu la màgia de nadal amb nosaltres.

El Tió de Nadal Joan, amb tots els complements

Com sempre a El Tió Bufó, els nostres tions i tiones porten la barretina o llaç, la manta escocesa i el pal a mida del tió. Caga Tió amb barretina, manta i pal, amb mide de 7-8 x 20 cm i 22 cm d’alçada aproximadament.

Coneix la companya d’en Joan, la Tiona de Nadal Carme .

 

Com rebre el meu Tió de Nadal?

Rebràs el teu Tió.
-En una borsa de l’agència de transport. Dins ho trobaràs embolicat en tela de cotó, està tela et serveixi per a guardar-ho una vegada acaba Nadal.
-Amb barretina catalana posada si heu comprat un Tió, si és una Tiona aquesta et portarà el seu llaç vermell a mesura.
-Pal per a picar a mesura del llarg del tronc.
-Dues potes a mesura preparades per a posar-les fàcilment en els forats que porta ells Tió/ Tiona, tan sols amb un copet de martell estan posades.
-Una bonicas manta de cuadras de cotó perxat (dibuix típic escocès)
-A partir del Tió/*Tiona del número quatre portaran el carnet d’adopció, amb la informació i cures que han de rebre i la seva cançó encoratja dora escrita en català, castellà i anglès perquè expulsin tots els regals la nit màgica del dia 24 de desembre. Ja sabeu… Tió, avellanes i torró…

Passat Nadal podràs llevar les potes de la mateixa forma que les vas posar i embolicar-ho en la tela de cotó, guardar-ho en un lloc sec, ja que la humitat és enemiga de la fusta i que li toqui l’aïri.

El Tió Bufó (el Tió bonit) de (el) vostra llar.
El tió familiar que els teus fills i filles recordaran tota la vida.

Des del Tió Bufó us desitgem un Bon Nadal i agrair la confiança posada en aquesta empresa artesana dedicada fer feliç a tots els nens en aquestes èpoques. GRÀCIES

Informació addicional

Professió

Forner