Super Tiona de Nadal Marta

63,00 

 

La súper cagationa Marta, una tiona una mica entremaliada i coqueta de grans pestanyes pintades a mà, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascuna té una expressió diferent, pintades a mà alçada amb pintures a l’aigua, Viu la tradició més popular de Catalunya per la seva gran mida 22-24 x 54-58 cm.  Alt total 55-65  és ideal per a salons mitjans i grans. Una tiona que li agrada molt esmorzar galetes, xocolata de tota mena o mandarines, la tiona Marta espera ansiosa l’arribada de Nadal.

Tiona de Nadal Marta.

 1.  Mides aproximades: 22-24 x 54-58 cm.  Alt total 55-65 cm aproximadament.
 2.  Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
 3.  Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.
 4.  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
 5.  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 6.  Pintures: A l’aigua per a treballs manuals.
 7.  Document d’adopció, per escriure totes les vostres dades.
 8.  Cançó per cantar-lo en català, castellà i anglès.  Tant per a la tiona com al tió de Nadal.
 9.  Cures: Com cuidar la tiona.
 10.  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on.
 11.  Pugui respirar ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0007 Marta 22-24 x 54-58 cm. alto 55-65 Categoria: Etiquetes: , , , , , ,

Descripció

Comprar Tiona de Nadal Marta

La súper cagationa Marta, una tiona una mica entremaliada i coqueta de grans pestanyes pintades a mà, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascuna té una expressió diferent, pintades a mà alçada amb pintures a l’aigua, Una tiona que li agrada molt esmorzar galetes, xocolata de tota mena o mandarines, la tiona Marta espera ansiosa l’arribada de Nadal envoltada de nens i nenes cantant-li la cançó del cagatió avellanes i torró donant-li cops de bastó.

Viu la tradició més popular de Catalunya per la seva gran mida és ideal per a salons mitjans i grans 22-24 x 54-58 cm així podeu participar tota la família, la cagationa Marta es convertirà en la companya perfecta a les nits de Nadal, perfecta per expulsar petits i grans regals. Tots preparats amb els pals!!!!

La tiona de Nadal Marta

La tiona consentida i coqueta de grans pestanyes amb un somriure d’orella a orella que t’omple de felicitat, una cagationa que el que més li agrada la xocolata per menjar i si teniu galetes… ja està supercontenta, la tiona Marta està pintada a mà amb tots els seus complements tradicionals de la cagationa de Nadal.  La manta ben acabada, el preciós llaç vermell, el pal per picar i el carnet d’adopció per posar la data, nom, cures i la cançó del Fer cagar el tió avellanes i torró.  Al Tió Bufó, el tió (bonic) cuidem fins a l’últim detall que no falti res i tot aquest ben acabat.

La cagationa bufona de Nadal

La tiona per jugar.  Descobreix el seu encant, compra al tió bufó, el tió bonic, la súper tiona Marta en línia i la rebràs còmodament a casa teva.  On des del primer moment en què la rebis es convertirà en la millor companya de jocs de les teves filles i fills, no oblideu donar-vos menjar cada nit i tapar-la perquè mengi tranquil·la i no passi fred.  Li encanta menjar mandarines, galetes i xocolates de tota mena.

Inclòs en el preu El llaç vermell, el pal, el carnet d’adopció i la manta escocesa. Com sempre a El Tió Bufó marca la diferència en qualitat i decoració.  Les nostres Tionas porten tots els seus complements, per la tiona prefereixes la barretina o el llaç?, anota-ho al final de la teva comanda.

 

La Tiona per la igualtat

Les Tionas són reivindicatives i lluiten per la igualtat entre homes i dones a tots els estaments de la societat.  La súper Cagationa de Nadal Marta per a tota la vida.

Coneix el company de Marta, el Tió de Nadal Josep.

Visita el compte d’El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.