Super Tiona de Nadal Laia

400,00 

La Súper Tiona de Nadal Laia. La més gran de totes per la seva enorme mesura una cagationa molt caganera, alegre i gran, de grans pestanyes pintades a mà alçada, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i així cadascuna té una expressió diferent, pintades amb pintures a l’aigua, Una tiona que li agrada molt esmorzar, galetes, xocolata de tota mena o mandarines, la súper tiona de Nadal Laia.

Súper Tiona de Nadal Laia.

Mides 30 x 100 x cm,. Alt total 100-120 cm aproximadament.
Accessoris: Manta de sarga perxada a quadres / I un tros de roba de cotó natural per guardar-lo per a l’any que ve.
Llaç de feltre / o Barretina
Pal de castanyer per picar.
Personalització: Consultar
El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
Fusta d’alzina surera, tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
Pintures: A l’aigua per a treballs manuals.
Document d’adopció, per escriure totes les dades dels nens.
Cançó per cantar-lo en català, castellà i anglès. Tant per a la tiona com al tió de Nadal.
Cures: Com cuidar la tiona.
Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó que ja vindrà amb el tió, en un lloc sec on pugui respirar, ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS.

 

Diademas amb llaç vermell

 

 

 

 

 

Out of stock

Description

Comprar Súper Tiona de Nadal Laia

La Súper Tiona de Nadal Laia. La més gran de totes per les sabes enormes midés. Una cagationa molt caganera alegre i gran, de grans pestanyes pintades a mà alçada, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascuna té una expressió diferent, pintades amb pintures a l’aigua.

Una tiona que li agrada molt esmorzar galetes, xocolata de tota mena o mandarines, la Laia espera ansiosa l’arribada de Nadal envoltada de nens i nenes cantant-li la cançó del cagatió avellanes i torró donant-li cops de bastó, ideal per esdeveniments de barri, festes d’empresa, ajuntaments. Associacions…… La tiona ideal, perquè li piqui tota la família, nens o nenes molts cops de bastó i així expulsarà molts regals, tots preparats amb els Pals i la cançó del cagatió avellanes i torró? Viu la tradició més popular de Catalunya. Tots preparats amb els pals!!

Tiona de Nada Laia

La tiona per jugar. L’encant d’aquesta súper cagationa, la tiona bonica Laia resideix en l’expressió de la seva cara, el somriure i la seva mirada dolça fa que t’enamoris d’ella. Compra al tió bufó, el tió bonic, la súper tiona Laia en línia i la rebràs còmodament a casa teva.  On des del primer moment en què la rebis es convertirà en la millor companyia de jocs de les teves filles i fills, no oblideu donar-vos menjar cada nit i tapar-la perquè mengi tranquil·la i no passi fred.  Li encanta menjar mandarines, galetes i xocolates de tota mena.

Inclòs en el preu El llaç vermell, el pal, el carnet d’adopció i la manta escocesa. Com sempre a El Tió Bufó marca la diferència en qualitat i decoració.  Les nostres Tionas porten tots els seus complements, per la tiona prefereixes la barretina o el llaç?, anota-ho al final de la teva comanda.

La Súper Tiona de Nadal Laia, per la igualtat

Les Tionas són reivindicatives i lluiten per la igualtat entre homes i dones a tots els estaments de la societat.  La Cagationa de Nadal Laia per a tota la vida.

Coneix el company de la súper cagationa Laia, el Tió de Nadal Roger.

 

 

Visita el compte d’ El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.

Diademas amb llaç vermell