Super Tiona de Nadal Arlet

120,00 

La Super Tiona de Nadal Arlet. Una cagationa, alegre i gran, de grans pestanyes pintades a mà alçada, ja que es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascuna té una expressió diferent, pintades amb pintures a l´aigua, Una tiona que li agrada molt esmorzar galetas, xocolata de tota mena o mandarines, la super tiona de Nadal Arlet espera ansiosa la arribada de Nadal envoltada de nens i nenes cantant-li la cançó del cagatió avellanes i torró donant-li cops de bastó, la recomanen per salons grans, masies, comerços i festes d’empresa a restaurants.

Super Tiona de Nadal Arlet.

 •  Mides aproximades: 24-28 X 72-82 cm.  Alt total 60-70 cm aproximadament.
 •  Accessoris: Manta de quadres / Barretina de feltre / Pal de castanyer per enganxar.
 •  Personalització: Collaret amb medalló de fusta per posar-hi el nom.
 •  El Tió Bufó: amb la cara pintada a mà alçada.
 •  Fusta de branques d’alzina surera, les tales d’esbandida de boscos de Catalunya.
 •  Pintures: A l’aigua per a manualitats.
 •  Document d’adopció, per escriure totes les vostres dades.
 •  Cançó per cantar-lo en català, castellà i anglès.  Tant per a la tiona com al tió de Nadal.
 •  Cures: Com cuidar la tiona.
 •  Com guardar el tió: Nota recomanem guardar el tió o la tiona tapat amb tela de cotó, llana o jute, en lloc sec on
 •  pugui respirar ja que és una matèria viva. MAI EN PLÀSTICS    El carnet d’adopció, cures per a la tiona.

Diademas amb llaç vermell

Només en queden 1 en estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 0009 Arlet Consultar antes de comprar Categoria: Etiquetes: , , , , , ,

Descripció

Comprar Super Tiona de Nadal Arlet

`La Super Tiona de Nadal Arlet ´. Una cagationa, alegre i gran, de grans pestanyes pintades a mà alçada,  es pinten conforme a la forma de la fusta i cadascuna té una expressió diferent, pintades amb pintures a l’aigua, Una tiona que li agrada molt esmorzar galetas, xocolata de tota mena o mandarines, la super tiona de Nadal Arlet espera ansiosa la arribada de Nadal envoltada de nens i nenes cantant-li la cançó del cagatió avellanes i torró donant-li cops de bastó, la recomanem per salons grans, masies, comerços i festes d’empresa a restaurants. Grandària  24-28 X 72-82 cm. La tiona ideal, perquè li enganxin tota la familia, nens o nenes molts cops de bastó i així  expulsarà petits molts regals. Tots preparats amb els Pals i la cançó del cagatió avellanes i torró donant-li cops de bastó. Viu la tradició més popular de Catalunya. Tots preparats amb els pals!!

 

Tiona de Nada Arlet

La Super Tiona de Nadal Arlet, ja és tota una senyora gran, una cagationa molt molt caganera, amb capacitat per a molts regals. Ella espera amb moltes ganes que arribi la nit de Nadal. La nit màgica, ella vol estar ben tapada ja que és molt vergonyosa, estarà envoltada de nenes i nens, mentre li canten la cançó del cagatio  ´avellanes i torró´… amb els pals per atiar-lo al llom, així no li fan mal … la tiona Arlet, expulsarà regals i llaminadures per a tots, complir amb la tradició de fer cagar la tiona a la nit de Nadal és un moment precios i que viuen tots els que coneixen aquesta preciosa tradició catalana.

La cagationa bufona

La tiona per jugar. L´ encant d´aquesta super cagationa, la tiona bonica Arlet resideix en l´expressió de la seva cara, el somriure i la seva mirada dolça fa que t´enamoris d´ella. Compra al tió bufó, ´el tió bonic´, la super tiona Ester online i la rebràs còmodament a casa teva.  On des del primer moment en què la rebis es convertirà en la millor companyia de jocs de les teves filles i fills, no oblideu donar-vos de menjar cada nit i tapar-la perquè mengi tranquil·la i no passi fred.  Li encanta menjar mandarines, galetes i xocolates de tota mena.

Inclòs en el preu El llaç vermell, el pal, el carnet d´adopció i la manta escocesa. Com sempre a El Tió Bufó marca la diferència en qualitat i decoració.  Les nostres tiones porten tots els seus complements, per la tiona prefereixes la barretina o el llaç?  ha al final de la teva comanda.

 

La Super Tiona de Nadal Arlet, per la igualtat

Les tiones són reivindicatives i lluiten per la igualtat entre homes i dones a tots els estaments de la societat.  La super Cagationa de Nadal Arlet per a tota la vida.

Coneix el company de la super cagationa Arlet, el Tió de Nadal Pol .

Visita el compte d’ El Tió Bufó a Instagram i en coneix molt més.

Diademas amb llaç vermell