Vesc un Ram a Saco

15,00 

Vesc un Ram a Saco. Comprar els Ramets de vesc per Nadal, ja que no pot faltar a cap llar, vesc per penjar a la porta i fer-se un petó sota ell, també podeu crear un espai on el vesc sigui l’atracció principal, tot per atraure la sort. Un photocall.

  1. Vesc un Ram a Saco
  2. Ramell vesc i avet, eucaliptus populós daurat, baies d’eucaliptus sec.
  3. Decoració Sac de jute en colors decorat amb retalls de tela Escocesa típica de Nadal,
  4. Decorat amb llaç de ràfia llest per penjar
  5. Grandària: 12 x 18-20

Out of stock

SKU: 0014 Saco de Muerdago y flores Category:

Description

El Vesc, la Flor de la Sort

Vesc un Ram a Sac. Comprar un Ramets de vesc per Nadal perquè no pot faltar a cap llar el vesc per penjar a la porta i fer-se un petó sota ell, també podeu crear un espai on el vesc sigui l’atracció principal, tot per atraure la sort. El photocall de la sort, que sens dubte passaran tots els assistents i immortalitzar aquests bonics moments de Nadal.

Vesc un Ram embolicat amb Sac

Adorn de vesc en ram compost per, avet, eucaliptus populós daurat, baies d’eucaliptus sec, amb les tiges al sac de jute de color decorat amb tela Escocesa típica de Nadal, amb tot això fem el ram de lligat amb ràfia que al seu cop serveix per penjar-lo en el marc de la porta, l’arbre o en un gerro.

Compra en línia adorns amb vesc de Nadal

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers estimats, és una tradició que ja està amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.