Vesc amb Paper de Craf

20,00 

Vesc un Ram a Saco. Comprar un Ramets de vesc per Nadal, ja que no ha de faltar a cap llar, vesc per penjar a la porta i fer-se un petó sota ell, també podeu crear un espai on el vesc sigui l’atracció principal, tot per atraure la sort. El photocall de la sort, que sens dubte passaran tots els assistents i immortalitzar aquests bonics moments de Nadal.

  1. 001 Paperina amb paper de Craf
  2. Vesc amb paper de Craf
  3. Ramillet vesc i avet, eucaliptus populós daurat.
  4. Decoració Sac de jute en colors decorat amb retalls de tela Escocesa típica de Nadal.
  5. Decorat amb cireres color vermell, llaç de jute llest per penjar.
  6. Grandària: 12 x 20-25 alçada

Esgotat

SKU: 001Cono Craf Categoria:

Descripció

El Vesc, la Flor de la Sort

Vesc amb Paper de Craf. Comprar un Ramets de vesc per Nadal, ja que no ha de faltar a cap llar, vesc per penjar a la porta i fer-se un petó sota ell, també podeu crear un espai on el vesc sigui l’atracció principal, tot per atraure la sort. El photocall de la sort, que sens dubte passaran tots els assistents i immortalitzar aquests bonics moments de Nadal.

Vesc amb Paper de Craf

Vesc amb paper de Craf. Un preciós cucurutxo de paper natural, envolta l’avet, el vesc, l’eucaliptus que desprèn sota aroma natural de la natura a l’hivern.

Compra on-line el teu vesc de Nadal

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers estimats, és una tradició que ja està amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

Rams artesans fets amb productes naturals i molt d’afecte per gaudir d’un bonic Nadal.

Adorns amb vesc, decorada per penjar-lo en el marc de la porta. Compra a El Tió Bufó els teus adorns nadalencs.