Tovalló de vesc i avet

4,20 

La Taula del dia Nadal amb Vesc. Unes flors, un toc natural per als tovallons la teva taula de Nadal o per celebrar l’any nou. Essencials detalls només se solen fer per als àpats més importants de l’any.

  • Tovalló de vesc i avet
  • Tovalló de filferro de jute i llaç
  • Avet, eucaliptus daurat, vesc i un tió bufó.

  • Perfecta presentació per als teus regals
  • Mida Es pot graduar a mida

Esgotat

Descripció

Les flors de Nadal

Tovalló de Vesc i Avet. La Taula del dia Nadal amb Vesc. Unes flors al tovalló són un toc natural per a la teva taula de Nadal o per celebrar l’any nou. Essencials detalls que només se solen fer per als àpats més importants de l’any. També per decorar aquells regals on vulguis fer la millor impressió, ja que la seva presentació.

Tovalló de vesc i avet

El Tió Bufó en aquest nadal us portem el millor detall el regal imprescindible per celebrar el Nadal i l’any nou, compost per, vesc, avet, baies d’eucaliptus i boletes de color vermell, un tovalló serà el detall nadalenc perfecte, bo, bonic i barat.

Compra en línia al Tió Bufó

Un bonic tovalló amb un ramet de vesc per regalar als teus companys de feina, ideal per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc. Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort.

També per decorar aquells regals on vulguis fer la millor impressió, ja que la seva presentació. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més coneguda i compartida.

Fem descomptes per quantitat