Recepta de la Bruixa de la Sort

9,99 

Recepta de la Bruixa de la Sort. Comprar ram de vesc decoració de Nadal perquè no falti la sort a cap llar.

Fem descomptes per quantitat

  • Recepta de la Bruixa de la Sort.
  • Ramet avet i de vesc, eucaliptus.
  • Decorat amb llaç de jute llest per penjar
  • Mida: 9-10 x 16-18

Out of stock

Description

La flor del petó amb Bruixa de la sort

Compra vesc amb la Recepta de la Bruixa de la Sort, perquè per Nadal no falti la sort a cap llar, la poció de la bruixa de la bona sort. Us recomanem veure el millor lloc de la casa preparar un Photocall de la sort decorat amb el vesc aportat per tots i uns adorns nadalencs, segur que serà un èxit i passareu pel tots els assistents amb el vostre amor, la vostra amiga o. Tots per immortalitzar aquests bonics moments del nadal. Tot sigui per atraure la sort!!

Recepta de la Bruixa de la Sort

El Tió Bufó en aquest nadal us portem el millor detall el regal imprescindible per celebrar el Nadal i l’any nou, compost per, vesc, avet, baies d’eucaliptus i boletes de color vermell, un detall nadalenc bo, bonic i barat, amb el cartellet de la bruixa.

Compra en línia per regalar el vesc

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més coneguda i compartida.

Consulteu descomptes per quantitat.