Ram de Flor de la Sort amb Celofà

14,00 

El Tió Bufó. Ram de vesc Ram de vesc bonic amb monedes d’or, per regalar als teus familiars, companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc. Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers estimats, és una tradició que ja està amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

Ram amb la Flor de la Sort

Comprar El Tió Bufó Fem descomptes per quantitats demana pressupost

  • Ram de Flor de la Sort amb Celofà
  • Ramell vesc i avet, eucaliptus populós daurat
  • Decoració Bossa de cel·lofana i llaç de Nadal,
  • Lligat amb llaç de ràfia llest per penjar
  • Mida: 12 -14 x 18-22

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 003 Ramo Cel (Y Hojas de monedas de oro) Category: Tag:

Description

El Vesc, la Flor de la Sort

Ram de Flor de la Sort amb Celofà. Ram de vesc bonic amb monedes d’or, econòmic i superxulo. Ramets de vesc per regalar felicitat i sort a qui tu li desitgis.

En Nadal, no hauria de faltar a cap llar un Ramets de la flor de la sort, preparats per penjar a la porta i fer-se un petó sota ell, també podeu crear un espai photocall de la sort on el vesc sigui l’atracció principal, segur que tots els assistents passareu amb un ésser estimat i amb una preciosa foto immortalitzar aquests bonics moments del nadal. Comprar rams de vesc.

Ram de Flor de la Sort amb Celofà

Adorn de vesc en ram compost de vesc, avet, eucaliptus daurat, amb tot això fem el ram de lligat amb ràfia que alhora serveix per penjar-lo en el marc de la porta, l’arbre o en un gerro.

Compra en línia adorns amb vesc de Nadal

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc. Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers estimats, és una tradició que ja està amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

La llegenda nadalenca del vesc o planta de la Lluna, gràcies a les seves boletes blanques, es remunta a la mitologia cèltica. El màgic vesc, que roman verd tot l’any, ha esdevingut un símbol nadalenc de protecció, bona sort i amor etern.

Saps per què per Nadal els petons sota una branqueta de vesc porten bona sort? El vesc és la planta associada amb la deessa anglosaxona Freya, esposa del déu Odín i protectora de l’amor i dels amants. La llegenda diu que Freya va tenir dos fills, Balder, bo i generós, i Loki, dolent i envejós, que volia matar el seu germà.

En adonar-se del pla de Loki, Freya va tractar de protegir Balder i va demanar a Terra, Aire i a totes les criatures animals que protegissin Balder, oblidant el vesc (planta que no vivia ni a sobre ni sota la terra).

Loki, va descobrir la badada de la mare i va usar el vesc per fer una fletxa que va matar Balder. Freya va començar a plorar sobre el cadàver del seu fill, les seves llàgrimes es van convertir en les boletes blanques del vesc i Balder va tornar a la vida. Des de llavors, Freya agraeix a tots els que intercanvien un petó sota un vesc, donant-li la seva protecció a la vida amorosa.