Ramet de Flor Seca i Vesc

60,00 

Ramets de Flor Seca i Vesc. Comprar un Ramets de vesc per Nadal, ja que no ha de faltar a cap llar, vesc per penjar a la porta i fer-se un petó amb el vostre amor.

Comprar El Tió Bufó Fem descomptes en grans quantitats demana pressupost

  1. Ramets de Flor Seca i Vesc. 10 unitats

  2. Ramets d’avet i de vesc, amb flors seques assortides.
  3. Embolicat en cel·lofana.
  4. Decorat amb llaç de jute llest per penjar
  5. Mida: 9 x 14-15

Out of stock

Description

El Vesc, la flor del petó i la sort

Ramets de Flor Seca i Vesc, 10 unitats Compra per a regalar un ramets de Flor Seca i Vesc. Comprar El Tió Bufó rams de vesc decoració de Nadal, perquè no falti la sort en cap llar, amb el vesc podeu fer un photocall de la sort, que segur passareu tots els assistents i immortalitzar aquests bonics moments de Nadal. Ja que no ha de faltar en cap llar, vesc per a penjar a la porta i fer-se un petó sota ell, també podeu crear un espai on la flor de Nadal sigui l’atracció principal, tot per atreure la sort.

10 Ramets de Flor Seca i Vesc

És un regal imprescindible per celebrar Nadal i l’any nou, compost per, vesc, avet, envoltat de cel·lofana, un detall nadalenc bo, bonic i barat amb flors seques de colors assortits.

Compra en línia adorns amb flor seca de Nadal

El Tió Bufó. Ram de la flor del vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc. Ramets de flors de nadal amb vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més coneguda i compartida.