Ramet de Flor Seca i Vesc

80,00 

Ramet de Flor Seca i Vesc. Comprar un ramet de vesc per Nadal ja que no ha de faltar a cap llar, vesc per penjar a la porta i fer-se un petó amb el vostre amor.

Fem descomptes en grans quantitats

  • Ramet de Flor Seca i Vesc.
  • Ramet avet i de vesc, amb flors seques assortides.
  • Embolicat en cel·lofana.
  • Decorat amb llaç de jute llest per penjar
  • Mida: 9 x 14-15

Esgotat

Descripció

El vesc la flor del petó i la sort

Ramet de Flor Seca i Vesc. Comprar ram de vesc decoració de Nadal perquè no falti la sort a cap llar, amb el vesc podeu fer un photocall de la sort, que segur passareu tots els assistents i immortalitzar aquests bonics moments del nadal. Ja que no ha de faltar a cap llar, vesc per penjar a la porta i fer-se un petó sota ell, també podeu crear un espai on la flor del nadal sigui l’atracció principal, tot per atraure la sort.

Ramet de Flor Seca i Vesc

És un regal imprescindible per celebrar el nadal i l’any nou, compost per, vesc, avet, envoltat de cel·lofana, un detall nadalenc bo, bonic i barat amb flors seques de colors assortits.

Compra en línia adorns amb flor seca de Nadal

El Tió Bufó. Ram de la flor del vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc Ramets de flors de nadal amb vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més coneguda i compartida.