Ram de vesc Paper Or

22,00 

Ram de Vesc Decor Vintage. Comprar un ram de vesc per regalar, és un acte d’amor i generositat que es fa als nostres éssers estimats, ja que és el moment en què es recol·lecta aquesta flor, també anomenada la flor de la sort o la flor del petó ja és tradició besar els éssers estimats sota el vesc.

  1. 003 Papel Oro Lazo brillo
  2. Ram de vesc Paper Or
  3. Ram de vesc, avet, eucaliptus populós daurat, pinya de salignum, cedre, flor seca.
  4. Embolicat en un con d’encaix i corda d’or i jute
  5. Decorat amb llaç de jute llest per penjar
  6. Mida: 23 x 28-32

Out of stock

Description

El vesc la flor del petó i la sort

Ram de Vesc Paper Or. Comprar un ram de vesc per regalar, és un acte d’amor i generositat que es fa als nostres éssers estimats, ja que és el moment en què es recol·lecta aquesta flor, també anomenada la flor de la sort o la flor del petó ja és tradició besar els éssers estimats sota el vesc.

Una idea. Amb els ramets de vesc podeu fer un photocall de la sort!! Un temps de diversió i segur passareu tots els assistents envers unes fotos immortalitzar aquests bonics moments del nadal. Ja que no ha de faltar a cap llar. Tot sigui per atraure la sort!!

Ram de vesc Paper Or

És un regal imprescindible per celebrar el Nadal i l’any nou, compost per, vesc, avet, eucaliptus populós daurat, pinya de salignum, canyella en branca, vímet vermell. Embolicat en un con de tela de jute natural, amb tot això fem aquest preciós regal per als teus éssers més estimats, adorn de nadal, ram de vesc amb pinya, que lligat amb ràfia que alhora serveix per penjar-lo en el marc de la porta , l’arbre o en un gerro.

Compra en línia adorns amb vesc de Nadal

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.