Ram de vesc amb Pinya

14,00 

Per Nadal, compra per regalar als teus amics i familiars perquè no els falti la sort i la feina. També podeu fer una festa divertida, ajuntant tots els ramet i fer un photocall de la sort, segur que passareu tots els assistents per besar-vos i fer-vos fotos per immortalitzar moments del nadal.

 

  • Ram de Vesc amb Pinya

  • Ramell de vesc i avet, eucaliptus populós daurat, baies d’eucaliptus sec.
  • Decoració Pinya natural retalls de tela Escocesa típica i llaç de Nadal
  • Decorat amb llaç de rafia llest per penjar
  • Grandària: 12 x 18-20

Esgotat

SKU: 003 Ramo con Piña Categoria:

Descripció

El vesc la flor del petó i la sort

Per Nadal, compra per regalar als teus amics i familiars perquè no els falti la sort i la feina. També podeu fer una festa divertida, ajuntant tots els ramets i fer un photocall de la sort, segur que passareu tots els assistents per besar-vos i fer-vos fotos per immortalitzar moments del nadal.

Tot sigui per atraure la sort!!

Ram de vesc amb Pinya

Adorn de vesc en ram compost per, avet, eucaliptus populós daurat i una pinya, amb tot això fem aquest preciós adorn de nadal, ram de vesc amb pinya, que lligat amb ràfia que alhora serveix per penjar-lo en el marc de la porta , l’arbre o en un gerro.

Compra en línia adorns amb vesc de Nadal

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers estimats, és una tradició que ja està amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

La llegenda nadalenca del vesc o planta de la Lluna, gràcies a les seves boletes blanques, es remunta a la mitologia cèltica. El màgic vesc, que roman verd tot l’any, ha esdevingut un símbol nadalenc de protecció, bona sort i amor etern.

Saps per què per Nadal els petons sota una branqueta de vesc porten bona sort? El vesc és la planta associada amb la deessa anglosaxona Freya, esposa del déu Odín i protectora de l’amor i dels amants. La llegenda diu que Freya va tenir dos fills, Balder, bo i generós, i Loki, dolent i envejós, que volia matar el seu germà.

En adonar-se del pla de Loki, Freya va tractar de protegir Balder i va demanar a Terra, Aire ia totes les criatures animals que protegissin Balder, oblidant el vesc ( planta que no vivia ni a sobre ni sota la terra).

Loki, va descobrir la distracció de la mare i va usar el vesc per fer una fletxa que va matar Balder. Freya va començar a plorar sobre el cadàver del seu fill, les seves llàgrimes es van convertir en les boletes blanques del vesc i Balder va tornar a la vida. Des de llavors, Freya agraeix a tots els que intercanvien un petó sota un vesc, donant-li la seva protecció a la vida amorosa.