Centre Taula Nadal amb vesc

24,00 

Centre Taula Nadal amb Vesc. Unes flors per a la taula de nadal i d’any nou i són essencials per als àpats més importants de l’any, Centre de taula de rodanxa de fusta d’alzina surera, amb avet, vesc, pinyes i el somrient careta d’un tió bufó i les boletes del vesc perquè no falti la sort a cap llar.

  • Centre Taula Nadal
  • Rodanxa de fusta amb avet, eucaliptus daurat, vesc i un tió bufó.
  • Decorat amb llaç nadalenc
  • Grandària: 12-14 x 14-15 diàmetre

Out of stock

Description

Centre de flors de Nadal

Centre Taula Nadal amb Vesc. Unes flors, pinyes vesc un toc natural per a la teva taula de Nadal i d’any nou. Essencials detalls només se solen fer per als àpats més importants de l’any. Un centre de taula realitzat sobre una de rodanxa de fusta d’alzina surera, amb avet, vesc, pinyes i la somrient careta d’un tió bufó i per descomptat els ramells de vesc perquè no falti la sort a cap llar.

Centre Taula Nadal amb vesc

El Tió Bufó aquest Nadal us portem el millor detall el regal imprescindible per celebrar el Nadal i l’any nou, compost per, vesc, avet, baies d’eucaliptus i boletes de color vermell, un centre nadalenc perfecte, bo, bonic i barat.

Compra online avet, pinyes i flors

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc. Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més coneguda i compartida.

Consulteu descomptes per quantitat.