Pergamí Escrit A Mà

94,00 

Pergamí Escrit A Mà. Et toca a tu!! Donar el discurs de casament als teus amics. Pergamí Escrit A Mà Tens preparat el teu discurs per al casament dels teus amics? M’imagino que si , a més vols quedar genial, que el teu discurs expressi els teus sentiments i alhora divertit.

Com fer la comanda i passar el teu text?

  • Primer fes la comanda del pergamí que més s’adapti a la necessitat de línies
  • Grandària Din A 4 Amb capacitat màxima de text 18 línies més el nom i la data.
  • Grandària Din A 3. Amb capacitat màxima de text 30 línies més el nom i la data.
  • En un Document Word i indica el teu nom, telèfon i el número de la teva comanda.
  • Segon envia’ns la teva poesia a eltiobufo@gmail.com.
  • Grandària X L. 35 X 1 Metre. Per saber-ne el preu i valorarem el cost.
  • Si necessites assessorament, contacta amb nosaltres per WhatsApp 638551886.

 

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Textos escrits a mà en pergamins

Pergamí Escrit A Mà. Et toca a tu!! Donar el discurs de casament als teus amics. Pergamí Escrit A Mà Tens preparat el teu discurs per al casament dels teus amics? M’imagino que si, a més, vols quedar genial, que el teu discurs expressi els teus sentiments i alhora divertit. Escrits per Lliurar el Ram a la Núvia en Català. Preparem poesies per al padrí de la núvia, per als pares dels nuvis, per als nadons, poesies de comunió, del Dia de la Mare o del Pare per a la jubilació ect ect

Pergamí Escrit A Mà

Decorat amb cintes i lacres, lacres en color vermell que veus a la fotografia el pergamí o beix, es lliura enrotllat i lligat amb una cinta de setí o mussolina a conjunt del pergamí, que només hauràs de deixar anar el llaç per poder obrir el papir ja llest per llegir.

Ja tens el teu discurs?

Et toca a tu!! Donar el discurs de casament als teus amics, o llegir una poesia, però no en tens ni idea. No et preocupis, parla amb nosaltres i t’ajudarem a tocar el clau amb el discurs de casaments. Disposem d’un servei d’assessorament professional i personalitzat si cal, on els sentiments que ens comparteixis seran expressats en poesia i els rebràs decorats amb lacres o flors.

 

Additional information

Grandària

A4, A3, A2