Suro per a Betlems i Manualitats

36,00 

Suro per a Betlems i Manualitats. Com que és suro natural i verge , tubs, corbats, presenta mesures molt variables. Tant en gruix com en longitud i amplada.

Bolsa de Corcho 3 kg

  • El Tió Bufó =Bossa de trossos i retalls de suro
  • Mesures: borsa de 40×40 són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

 

El Suro per Nadal

Suro per a Betlems i Manualitats. Com que és suro natural i verge , tubs, corbats, presenta mesures molt variables. Tant en gruix com en longitud i amplada.

Suro per a Betlems i Manualitats

La creació i pessebres, manualitats decoració de terraris . Gràcies al seu aspecte rugós, els rèptils i ofidis poden gaudir d’hàbitats 100% naturals, aportant espais de joc i recer a les mascotes.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys Personalitzats.

Una nova col·lecció del Tió i la Tiona Personalitzats, perfectes per als teus regals de Nadal, només has d’escollir els tios o tiones amb els perfils de les persones a qui vulguis sorprendre… els somriures estan garantits per a tothom. El nostre Tió Bufó amb les caretes somrients, tots ells estan pintats a mà, s’hi reflecteix l’afecte que els posem en fer-los. Petits detalls que fan que a casa teva, el Nadal sigui especial i entranyable. Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. Decora el teu nadal, amb el tió i la tiona de la dolça mirada del “El Tió Bufó”.

Ideal per a regals d’Ajuntaments, associacions, residències, o bé si teniu una empresa o comerç i voleu promocionar-vos amb un producte típic català, us proposem veure… el tió i la tiona de nadal personalitzats

Troncs per fer el tió?

Si vols gaudir amb els teus fills, pots comprar troncs semi preparats de tions i tions i fer el vostre tronc de Nadal al vostre gust. Alhora els teus fills aprendran les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… Ja saps la gran importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu nadal amb el cagati

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?