Tió o Tiona Gai amb Molla

11,50 

Tió o Tiona Gai amb Molla, les caretes del tió o la tiona pintades a mà, fan que els nostres tions de fusta, siguin diferents, petits detalls nadalencs, regals perfectes de Nadal. Coneguts a gairebé tothom els troncs màgics del nadal a catalunya. Anomenats afectuosament cagatio i cagationa, tots dos porten els colors de la seva bandera amb orgull. El guarniment per al cotxe de tots i un souvenir perfecte, estan preparats per anar a celebrar la manifestació del nadal per tot el món

  • Referència: 000 Moll Gai 1 uniu
  • El Tió Bufó = Tió o Tiona Gai amb Moll
  • Tió i Tiona , no aptes per pegar-li.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 1,9-2,20 X 5-6 cm de llarg.
  • Moll d´acer.
  • Accessoris: Bandera Multicolor, amb barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

Molles mòbils amb el Tió i Tiona per decorar cotxes i arbres de Nadal

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Tió i la Tiona de Nadal

Tió o Tiona Gai amb Molla, les caretes del tió o la tiona pintades a mà, fan que els nostres tions de fusta, siguin diferents, petits detalls nadalencs, regals perfectes de Nadal. Coneguts a gairebé tothom els troncs màgics del nadal a catalunya. Anomenats afectuosament cagatio i cagationa, tots dos porten els colors de la seva bandera amb orgull. El guarniment per al cotxe de tots i un souvenir perfecte, estan preparats per anar a celebrar la manifestació del nadal per tot el món. Detalls artesans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada.

Tió o Tiona Gai amb Moll

Per Nadal compra el Tio o Tiona gai, al tió bufó. Molles per decorar el teu cotxe. Ja que al nadal de catalunya són tradició, els regals i detalls fets per artesans eltióbufó, recreant el personatge més famós, el cagatio de Nadal, dissenys i opcions que trobaràs a la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana . El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra online els teus regals de Santa Llucia per Nadal. El Tio Bufo.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones . Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu Nadal amb Tió o Tiona amb la Bandera Catalana

Aprendre a voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.

Molles mòbils amb el Tió i Tiona per decorar cotxes i arbres de Nadal