Tió o Tiona Catalans amb Moll

11,50 

Anomenats afectuosament cagatio i cagationa tots dos porten els colors de la seva bandera. El guarniment per al cotxe de tots els catalans i un souvenir perfecte, estan preparats per anar a celebrar la manifestació del nadal per tot el món. Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada.

  • Referència: 000 Molla Català
  • El Tió Bufó = Tió o Tiona Catalans amb Moll
  • Tió i Tiona , no aptes per pegar-li.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 1,9-2,20 X 5-6 cm de llarg.
  • Moll d´acer.
  • Accessoris: Bandera Catalana, amb barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

Molles mòbils amb el Tió i Tiona per decorar cotxes i arbres de Nadal

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Artesanies del Tió i la Tiona de Nadal

Tió o Tiona Catalans amb Moll, les caretes del tió o la tiona pintades a mà, fan que els nostres tions de fusta, siguin diferents, petits detalls nadalencs, regals perfectes de Nadal. Coneguts a gairebé tothom els troncs màgics del nadal a catalunya. Anomenats afectuosament cagatio i cagationa anbos porten els colors de la seva bandera amb orgull. El guarniment per al cotxe de tots els catalans i un souvenir perfecte, estan preparats per anar a celebrar la manifestació del nadal per tot el món. Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal amb els tions de la dolça mirada.

Tió o Tiona Catalans amb Moll

Per Nadal compra el Tio o Tiona al tió bufó. Molles per decorar el teu cotxe. Ja que al nadal de catalunya són tradició, els regals i detalls fets per artesans d’eltiobuf, recreant el personatge més famós, el cagatio de Nadal, dissenys i opcions que trobaràs a la nostra web, per decorar el teu nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana . El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra online els teus regals de Santa Llucia per Nadal. El Tio Bufo.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones . Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu Nadal amb Tió o Tiona amb la Bandera Catalana

Aprendre a voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Molles mòbils amb el Tió i Tiona per decorar cotxes i arbres de Nadal