Tió / Tiona de Nadal Personalitzats

8,50 

Tió i Tiona de Nadal Personalitzats. Regals especials i personalitzats fent l’allioli, el personatge mític més conegut de Nadal Català. El Tió de Nadal o el Fer cagar el tió, recreant amb petits atraus els oficis, hobbies, jocs i esports que siguin més identificats dels teus amics o familiars El Tió Bufó fa un pas més en la creació del Tió per als nostres col·leccionistes del Tió de Nadal.

 

  1. Tió o Tiona fen Allioli, 1 unitat
  2. El Tió Bufó = Tió i Tiona fent l’Allioli
  3. Tió i Tiona, no aptes per pegar-li.
  4. Material: Branques d’ametller.
  5. Mides: 2,20 X 5- 6 cm de llarg
  6. Accessoris: morter de fusta gla i mà de faig, barretina o llaç, manta i pal.
  7. Les mesures són aproximades.
  8. En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

 

El tió de Nadal far l’allioli

Regals especials i personalitzats fent l’allioli, Regala un tió o una tiona, el personatge mític més conegut de Nadal Català. El Tió de Nadal o el Fer cagar el tió, recreant amb petits atreus els oficis, hobbies, jocs i esports que siguin més identificats dels teus amics o familiars El Tió Bufó fa un pas més en la creació del Tió per als nostres col·leccionistes del Tió de Nadal.

Tió / la tiona de Nadal Personalitzats

Una nova col·lecció del Tió i la Tiona Personalitzats, perfectes per als teus regals de Nadal, només has d’escollir els tios o Tionas amb els perfils de les persones a qui vulguis sorprendre… els somriures estan garantits per a tothom. El nostre Tió Bufó amb les caretes somrients, tots ells estan pintats a mà, s’hi reflecteix l’afecte que els posem en fer-los. Petits detalls que fan que a casa teva, Nadal sigui especial i entranyable. Detalls artesans catalans per decorar el teu Nadal. Decora el teu nadal, amb el tió i la tiona de la dolça mirada de l’“El Tió Bufó”.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys Personalitzats

Ideal per a regals d’Ajuntaments, associacions, residències, o bé si teniu una empresa o comerç i voleu promocionar-vos amb un producte típic català, us proposem veure… el tió i la tiona de Nadal personalitzats.

Si vols gaudir amb els teus fills, pots comprar troncs semi preparats de tions i tions i fer el vostre tronc de Nadal al vostre gust. Alhora els teus fills aprendran les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… Ja saps la gran importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu nadal amb el cagatió

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.