Tió i Tiona de Nadal Personalitzats

9,50 

Tió i Tiona de Nadal Personalitzats. Regals especials i personalitzats fent el all i oli, el personatge mític més conegut del Nadal Català. El Tió de Nadal o el Cagatió , recreant amb petits atrezos els oficis, hobbies, jocs i esports que siguin més identificats dels teus amics o familiars El Tió Bufó fa un pas més en la creació del Tió per als nostres col·leccionistes del Tió de Nadal.

 

  • Referència: Tions All i Oli 1 unitat
  • El Tió Bufó = Tió i Tiona fent l’All i Oli
  • Tió i Tiona, no aptes per enganxar-lo.
  • Material: Branques d’ametller.
  • Mides: 1,9-2,20 X 5- 6 cm de llarg
  • Accessoris: Trencar de gla i mà de morter de fusta, barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

 

El tió de Nadal far el all i oli

 Regals especials i personalitzats fent el all i oli, el personatge mític més conegut del Nadal Català. El Tió de Nadal o el Cagatió , recreant amb petits atrezos els oficis, hobbies, jocs i esports que siguin més identificats dels teus amics o familiars El Tió Bufó fa un pas més en la creació del Tió per als nostres col·leccionistes del Tió de Nadal.

Tió i la tiona de nadal Personalitzats

Una nova col·lecció del Tió i la Tiona Personalitzats, perfectes per als teus regals de Nadal, només has d’escollir els tios o tiones amb els perfils de les persones a qui vulguis sorprendre… els somriures estan garantits per a tothom. El nostre Tió Bufó amb les caretes somrients, tots ells estan pintats a mà, s’hi reflecteix l’afecte que els posem en fer-los. Petits detalls que fan que a casa teva, el Nadal sigui especial i entranyable. Detalls artesans catalans per decorar el teu nadal. Decora el teu nadal, amb el tió i la tiona de la dolça mirada del “El Tió Bufó”.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys Personalitzats

Ideal per a regals d’Ajuntaments, associacions, residències, o bé si teniu una empresa o comerç i voleu promocionar-vos amb un producte típic català, us proposem veure… el tió i la tiona de Nadal personalitzats

Si vols gaudir amb els teus fills, pots comprar troncs semi preparats de tions i tions i fer el vostre tronc de Nadal al vostre gust. Alhora els teus fills aprendran les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… Ja saps la gran importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu nadal amb el cagatio

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.