Llapis Tió o Tiona amb Baldufa

9,50 

Llapis Tió o Tiona amb Baldufa, llapis fets a mà decorats amb les caretes del tió o la tiona pintades a mà, són decoratius per posar-los als portallapis de l’escriptori, per decorar l’arbre de Nadal, decorar regals amb un detall nadalenc, regals perquè et recordin sempre per Nadal.

 

  • Referència: 2 Llapis amb Baldufa
  • El Tió Bufó =Llapis Tió o Tiona amb Baldufa
  • Material: Mimbres i fusta
  • Mides: 0,80-1,20 X 12-15 cm de llargada.
  • Accessoris: Baldufa, barretina o llaç, manta i pal.
  • Les mesures són aproximades.
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

Llapis amb el Tió i Tiona per decorar cotxes i arbres de Nadal

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

Artesanies del Tió i la Tiona de Nadal

Llapis Tió o Tiona amb Baldufa, llapis fets a mà decorats amb les caretes del tió o la tiona pintades a mà, amb una petita baldufa de fusta i la corda per fer-la ballar, són decoratius per posar-los als portallapis de l’escriptori, per decorar l’arbre de Nadal, decorar regals amb un detall nadalenc, regals perquè et recordin sempre per Nadal .

Detalls artesans per decorar el teu nadal. El Tió Bufó decora el teu nadal, amb els tions de la dolça mirada.

Llapis Tió o Tiona amb Baldufa

Llapis divertits amb baldufa. Ja que al nadal de catalunya són tradició, els regals i detalls fets pels artesans de l’eltiobuf, recreant el personatge més famós del nadal a Catalunya, el cagatio de nadal, amb el realitzem dissenys i opcions per decorar la teva llar, el teu lloc de treball, regals promocionals, detalls personalitzats que trobaràs a la nostra web. Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra online els teus regals de Santa Llucia per Nadal. El Tio Bufo.

T’oferim el nostre taller per… els teus dissenys

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones . Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu Nadal amb Tió o Tiona amb la Bandera Catalana

Aprendre a voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida. T’agradaria un món sense plàstics?

Llapis amb el Tió i Tiona per decorar cotxes i arbres de Nadal