Imant Tió i Tiona LGBT

7,00 

Imant Tió i Tiona amb Bandera LGBT. Decorar la teva cuina amb imants a la nevera del Tió Bufó per Nadal, és molt divertit. Aquesta, la preciosa tiona del Nadal en defensa de la igualtat, un dels detalls més venuts, recurrent i xulo de Nadal.

  • Ref.005 Iman Bandera LGBT -1 Unid
  • El Tió Bufó =Iman Tió i Tiona amb Bandera LGBT.
  • Bandera LGBT.
  • Fet a mà 100%
  • Cara de la tiona pintada a mà 100%
  • Amb llaç, pal i manta.
  • Imant de gran potència.
  • Material: Rodanxa de fusta de branques d’ametller
  • Mesures: 2-3 X 3,50-4 de diàmetre
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

Decora la teva taula de Nadal amb el Tió i la Tiona

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

El tió i la t iona amb la bandera

Imant Tió i Tiona amb Bandera LGBT. Amb la tiona més petita del món. Decorar la teva cuina amb imants a la nevera El Tió Bufó per Nadal és molt divertit. Aquesta, la preciosa tiona del nadal en defensa de la igualtat, un dels detalls més venuts, recurrent i xulo de Nadal un imant perfectes per regalar detalls temàtics, sabent que quedessis bé, ja que a més de decoratius els imants són tremendament útils, els nostres imants són de gran potència.

Imant Tió i Tiona LGBT

Imants temàtics nadalencs adorns realitzats amb el tió i la tiona de Nadal el famós personatges de Nadal a Catalunya. Que amb les seves alegres caretes i sempre amb tots els complements típics del Nadal. Regala imants de nadal per a nevera sempre encertessis. També publicitaris> (Contactar per Email amb dos mesos d’anticipació)

Regalar un imants

Imants i Regals de Nadal. També la decoració de la taula de nadal amb tovallons, o identificadors de gots i copes, sempre de forma amb el personatge del Tió Bufó, tions i tiones amb tots els complements.

Els Regals més venuts

Tots amb detalls del Tió Bufó. Llapis, imants per a nevera o escriptori, adorns arbre de nadal, tios temàtics, adorns taula, pinces, mòbils per al cotxe, agulles de solapa, collarets, polseres, diademes, barretines, pals per enganxar, mantes més grans, joguines petites perquè els cagui el tió o la tiona etc…)

Utilitats del tió i la tiona de Nadal

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’ornament Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.