Imant de Nadal la Tiona Costurera

9,90 

Imant de Nadal la Tiona Costurera. La decoració ambiental nadalenca a la nevera de la teva llar, a la teva feina o busques el millor regal per als teus amics, compra la preciosa tiona amb imant de Nadal i assegura’t l’èxit amb un detall temàtic afí a la persona a qui regalaràs sigui divertit i útil imant de Nadal amb la tiona costurera, sabent que quedessis bé els imants del tio bufo, el cagatio o tiona són útils i decoratius

  • Ref. 005 Imán Costurera (1unid)
  • El Tió Bufó =Iman de Nadal la Tiona Costurera
  • Fet a mà 100%
  • Cara de la tiona pintada a mà 100%
  • Amb llaç, pal i manta
  • Imant de gran potència
  • Material: Rodanxa de fusta de branques d’ametller
  • Mesures: 2-3 X 3,50-4 de diàmetre
  • En fer la teva comanda trobaràs espai per a notes.

Decora la teva taula de Nadal amb el Tió i la Tiona

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Imant del Tió i la Tiona de Nadal

Imant de Nadal la Tiona Costurera. La decoració ambiental nadalenca a la nevera de la teva llar, a la teva feina o busques el millor regal per als teus amics, compra la preciosa tiona amb imant de Nadal i assegura’t l’èxit amb un detall temàtic afí a la persona a qui regalaràs sigui divertit i útil imant de Nadal amb la tiona costurera, sabent que quedessis bé els imants del tio bufo, el cagatio o tiona són útils i decoratius.

Imant de Nadal la Tiona Costurera

Imants temàtics nadalencs adorns realitzats amb el tió i la tiona de Nadal el famós personatges de Nadal a Catalunya. Que amb les seves alegres caretes i sempre amb tots els complements típics del Nadal, regala imants de Nadal per a nevera. També publicitaris> (Contactar per Email amb dos mesos d’anticipació)

Regalar un imant amb un tió de Nadal

Imants i Regals de Nadal. També la decoració de la taula de nadal amb tovallons, o identificadors de gots i copes, sempre de forma amb el personatge del Tió Bufó, tions i tiones amb tots els complements.

 

Utilitats del tió i la tiona de Nadal

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió d e Nadal d’adorn Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.