Diadema con Lazo de Tiona Navidad

4,90 

Diadema amb Llaç de Tiona Nadal. Super Divertides per a les nenes i dones, portar un llaç gran i vermell al cap a conjunt amb el seu tiona, la tionas de nadal més boniques del món, celebrant totes les festes de Nadal amb el tió Bufó, també un toc divertit en el nadal perfecte per a a les dependentes i dependents que ens atinen en botigues i supermercats.

 

  1. Referència:Diadema llaç
    El Tió Bufó = Diadema amb Llaç de Tiona Nadal
    Grandària de 10 a 2 anys i de 2 anys a adulta
    Material: Diadema folrada amb cinta negra i un gran llaç vermell.
    En el teu comanda trobaràs espai per a notes.

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Llaços vermells per al pèl

Diadema amb Llaç de Tiona Nadal. Super Divertides per a les nenes i dones, portar un llaç gran i vermell al cap a conjunt amb el seu tiona, la tionas de nadal més boniques del món, celebrant totes les festes de Nadal amb el tió Bufó, també un toc divertit en el nadal perfecte per a les dependentes

Diadema amb Llaç de Tiona Nadal

Nadal amb el tió Bufó, també un toc divertit en el nadal perfecte per a les dependentes Diadema amb Llaç  i als  dependents amb barretina que ens atengui  en botigues i supermercats.

Per Nadal compra el Tió i Tiona al tió Bufó

Tiona de Nadal, dissenys i opcions en la nostra web, per a decorar el teu Nadal amb les nostres tradicions d’artesania catalana. El Tió Bufó. T’ho posa fàcil, compra en línea, al Tió bufo= El tio bonic.

Juguem amb fustes i materials naturals

Si vols gaudir amb ells i divertir-te amb els teus fills, compra tions i tiones. Alhora que aprenen les diferències en el tacte de la fusta o del suro natural… la importància que els nens juguin amb troncs de fusta natural i interactuar amb materials naturals.

Decora el teu Nadal amb el caga tio

Aprendre i voler la bellesa del nostre món és l’única possibilitat que tenim de preservar la nostra vida.