Tiona o Tió per a Adults

22,00 

La Tiona o Tió Peq amb Flors. Tiona o Tió per a Adults. Comprar una tiona o un tio el tió bufó, és seguir amb la tradició catalana, del tió de Nadal que, que la nit de Nadal es converteix en màgic i tan sols amb cantar-li la cançó i donar-li cops de bastó pal, se sent preparat per expulsar dolços , joguines i regals.

(Les flors poden ser canviades per altres del mateix tipus, mantenint la seva qualitat)

  • Decoració de Nadal amb vesc
  • Tiona o Tió per a Adults
  • Amb vesc, avet, eucaliptus, pinya de salignum i cedre.
  • Amb llaç de Nadal
  • Mida: 4-5 x 12-14

    Tiona de Nadal Petita Ellen i Tió de Nadal Petit Bruno

Esgotat

Descripció

Tiona o Tió per a Adults

La Tiona o Tió amb Flors. Tiona o Tió per a Adults. Comprar una tiona o un tio el tió bufó, és seguir amb la tradició catalana, del tió de Nadal que, que la nit de Nadal es converteix en màgic i tan sols amb cantar-li la cançó i donar-li cops de bastó pal, se sent preparat per expulsar dolços , joguines i regals.

On és la diferència Per què un tió per a adults? La festa de la nit de Nadal és igual per a tots, però a aquests tions per a adults als quals només cal cantar-los perquè expulsin els regals.

El Tio i tiona amb flors

Amb els tions de Nadal, podeu fer regals únics, que emocionin, a tu, ia qui els rebi. És un regal perfecte i elegant, decoració amb la tiona i el tió perfecte per regalar uns amics, que no li pegaran.

A El Tió Bufó per a tota la vida regals de Nadal

El regal perfecte de nadal, ram de flors decorant un tio o una tiona amb flors i vesc, aromes de nadal, detalls únics fets amb amor al nadal ia la tradició catalana del tio de nadal. Detalls El Tió Bufó que guardessis per celebrar el nadal per molts anys.

Compra en línia al tió bufó

El Tió Bufó. Adorns nadalencs, com els rams de vesc, per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc. etc. Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascun desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

Altres artesanies i serveis, que t’oferim a la nostra web. www.eltiobufo.com

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’adorn Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que enganxen al tió / tió de Nadal per a regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.