Tiona o Tió Flores i vesc

28,00 

Decoració de Nadal amb vesc. Comprar per regalar decoracions amb vesc. Un perfecte regal per al Nadal perquè no falti la sort a cap llar, amb el vesc podeu fer regals emocionants i que segur que seran rebuts amb alegria.

  • Decoració de Nadal amb vesc
  • Tiona o Tió Flores i vesc
  • Amb vesc, avet, eucaliptus populós daurat, pinya de salignum, cedre. flor de cera
  • Amb llaç verd de Nadal.
  • Mida: 8-9 x 20-22 Tió de Nadal Joan i Tióna de Nadal Carme

Esgotat

Descripció

Tió de Nadal amb flors

La Tiona o Tió Flores i Vesc. Comprar una tiona o un tió bufó és tradició, que serveix de base per al vesc i flors amb aromes de nadal, detalls únics fets amb amor al nadal ia la tradició catalana del tio de Nadal. Un detall que guardessis per celebrar el nadal per molts anys. Amb El Tió Bufó podeu fer regals únics que emocionessin a tu ia qui els rebi.

Tiona o Tió Flores i vesc

És un regal perfecte i elegant, decoració amb la tiona i el tió perfecte per regalar uns amics, que no li pegaran. Decorat amb flors naturals fresques com, la flor de cera, avet, eucaliptus, que segur t’encantés posar també a casa teva.

Compra en línia al tió bufó

El Tió Bufó. Adorns nadalencs, com els rams de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

 

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’ornament Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.