Tiona o Tió Flores i vesc

35,00 

Decoració de Nadal amb vesc. Comprar per regalar decoracions amb vesc. Un perfecte regal per a Nadal perquè no falti la sort a cap llar, amb el vesc podeu fer regals emocionants i que segur que seran rebuts amb alegria.

  • Decoració de Nadal amb vesc
  • Tiona o Tió Flores i vesc
  • Amb vesc, avet, eucaliptus populós daurat, pinya de salignum, cedre. Flor de cera
  • Amb llaç verd de Nadal.
  • Mida: 8 x 20 Tió de Nadal Joan i Tiona de Nadal Carme

Out of stock

Description

Tió de Nadal amb flors

La Tiona o Tió Flores i Vesc. Comprar una tiona o un tió bufó el més bonic del món per Nadal és tradició, regalar i en aquest cas ens serveix de base per al vesc de la sort amb les flors i aromes de Nadal, detalls únics fets amb amor a Nadal i a la tradició catalana del tió de nadal. Un detall que guardessis per a celebrar Nadal per molts anys. Amb El Tió Va esbufegar podeu fer regals únics que emocionessin a tu i a qui els rebi.

Compra en línia en el tió bufó

El Tió Bufó el més bonic del món. Adorns nadalencs, com els rams de vesc, per a regalar als teus companys de treball, per a decorar les taules en festes d’empresa, etc., etc. Rams de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascun desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja està amb nosaltres des de fa molts anys i cada vegada és més compartida.

tió bufó el més bonic del món

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’ornament Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.