Decoració de Nadal amb vesc

38,00 

Decoració de Nadal amb vesc. Comprar per regalar decoracions amb vesc. Un perfecte regal per a Nadal perquè no falti la sort a cap llar, amb el vesc podeu fer regals emocionants i que segur que seran rebuts amb alegria. Ref.003 Banc: Mides 17 x 20 x 7

  • Decoració de Nadal amb vesc
  • Banc de fusta pintat de blanc.
  • Amb vesc, avet, eucaliptus populós daurat, pinya de salignum, cedre.
  • Un tió de Nadal i llaç verd.
  • Mida: 17 x 20 x 7

Out of stock

Description

Banc de jardí amb flors

Decoració de Nadal amb vesc. Comprar per regalar decoracions amb vesc. Un perfecte regal per a Nadal perquè no falti la sort a cap llar, amb el vesc podeu fer regals emocionants i que ben segur seran rebuts amb alegria.

Decoració de Nadal amb vesc

És un regal perfecte i elegant, banc de fusta natural pintat de blanc amb pintura a l’aigua. Decorat amb vesc, avet, cedre natural, eucaliptus populós daurat, pinyes, vímet vermell i un bonic llaç verd nadalenc, que segur t’encantés posar també a casa teva.

Compra en línia al tió bufó

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc. Ramats de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

 

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’ornament Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.