Decoració de Nadal amb vesc

38,00 

Decoració de Nadal amb vesc. Comprar per regalar decoracions amb vesc. Un perfecte regal per al Nadal perquè no falti la sort a cap llar, amb el vesc podeu fer regals emocionants i que segur que seran rebuts amb alegria.

  • Decoració de Nadal amb vesc
  • Banc de fusta pintat de blanc.
  • Amb vesc, avet, eucaliptus populós daurat, pinya de salignum, cedre.
  • Un tió de nadal i llaç verd.
  • Mida: 17-20 x 20-22 x 7

En estoc

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Descripció

Banc de jardí amb flors

Decoració de Nadal amb vesc. Comprar per regalar decoracions amb vesc. Un perfecte regal per al Nadal perquè no falti la sort a cap llar, amb el vesc podeu fer regals emocionants i que de ben segur seran rebuts amb alegria.

Decoració de Nadal amb vesc

És un regal perfecte i elegant, banc de fusta natural pintat de blanc amb pintura a l’aigua. Decorat amb vesc, avet, cedre natural, eucaliptus populós daurat, pinyes, vímet vermell i un bonic llaç verd nadalenc, que segur t’encantés posar també a casa teva.

Compra en línia al tió bufó

El Tió Bufó. Ram de vesc per regalar als teus companys de feina, per decorar les taules a festes d’empresa, etc etc Ramets de vesc on podràs deixar un missatge personalitzat per a cadascú desitjant molta sort. Regalar vesc als teus amics i éssers més estimats, és una tradició que ja és amb nosaltres des de fa molts anys i cada cop és més compartida.

 

Tió de Nadal per jugar / Tió de Nadal souvenirs / Tió de Nadal individual per a la taula de Nadal / Tió de Nadal d’ornament Nadal / Tió de Nadal per penjar a l’arbre de Nadal / Tió de Nadal per regalar als nens que peguen al tió / tió de Nadal per regal d’ajuntaments / Tió de Nadal per regalar en associacions, gimnasos, escoles, restaurants, Tió de Nadal regals per als treballadors de l’empresa / Tió de Nadal per regals d’empresa / Tió de Nadal per anar de viatge / Tió de Nadal promocional.