Centre Gran de Flor Preservada Otoñal

120,00 

T’agradaria decorar la taula de Nadal aquest any amb tots els detalls? Aleshores, et proposem que vegis aquest màgic i encantador centre de taula de Nadal .

és màgic aquest centre de flors de Nadal?

Doncs Si, només que tu no ho demanis es convertirà en el teu centre de taula somiat amb les flors en els colors que tu vulguis, només mantindrem el verd com a base, la resta digui’ns-ho tu.

  • Ref. 010 Centro Otoñal
  • Centre de Taula de Nadal Màgic
  • Flors preservades Tatarica, eucaliptus, Blome vermell, galceran daurat, triticum natural i detalls amb tela Escocesa nadalenca, detalls únics.
  • Base de fusta i filferro de jute.
  • Grandària mitjana 18 x 28 x 18. Grandària gran

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado
SKU: 010 Centro Otoñal Category: Tags: ,

Description

Les flors preservades

Centre Gran de Flor Preservada Otoñal T’agradaria decorar la teva llar aquest Nadal aquest any amb tots els detalls? Aleshores, et proposem que vegis aquest màgic i encantador centre de taula de Nadal que podràs lluir durant molts anys

Centre Gran de Flor Preservada Otoñal

Doncs Sí, només que tu no ho demanis es convertirà en el teu centre de taula somiat amb les flors en els colors que tu vulguis només digues-nos-ho tu. Natural, natural verd, blanc, beix, vermell, rosa, bordeus, blau marí, blau cel, lila, taronja, groc, ocres, pistatxo, gris, or i plata.

Ideal per a la Taula del saló

Per aquest arranjament floral atemporal, que decora la teva llar per Nadal i tot l’any, utilitzant de base el tronc de fusta natural, on hem elaborat aquesta meravellosa composició de colors tardorencs amb tatàrica, blome en cinc colors en tons ocres i blanc trencat, entre tots formen un preciós paisatge tardorenc.

Compra les flors de nadal online al Tió Bufó

També per decorar aquells regals on vulguis donar la millor impressió, ja que la seva presentació. Unes flors al tovalló són un toc natural per a la teva taula de Nadal o per celebrar l’any nou. El Tió Bufó aquest Nadal us portem el millor detall el regal imprescindible per celebrar el Nadal i l’any nou, compost per