Centre de Taula de Nadal Màgic

58,00 

T’agradaria decorar la taula de Nadal aquest any amb tots els detalls? Aleshores, et proposem que vegis aquest màgic i encantador centre de taula de Nadal .

és màgic aquest centre de flors de Nadal?

Doncs Si, només que tu no ho demanis es convertirà en el teu centre de taula somiat amb les flors en els colors que tu vulguis, només mantindrem el verd com a base, la resta digue’ns-ho tu.

  • Centre de Taula de Nadal Màgic
  • Flors preservades Tatarica, eucaliptus, Blome vermell, galceran daurat, triticum natural i detalls amb tela Escocesa nadalenca, detalls únics.
  • Base de fusta i filferro de jute.
  • Grandària mitjana 18 x 28 x 18. Grandària gran

In stock

Envíos desde 24 horas laborables desde España
Pagos protegidos y seguros
Producto licenciado

Description

Les flors de Nadal

El Centre de Taula de Nadal Màgic T’agradaria decorar la taula de Nadal aquest any amb tots els detalls? Aleshores, et proposem que vegis aquest màgic i encantador centre de taula de Nadal .

Centre de Taula de Nadal Màgic

Doncs Si, només que tu no ho demanis es convertirà en el teu centre de taula somiat amb les flors en els colors que tu vulguis, només mantindrem el verd com a base, la resta digue’ns-ho tu. Natural, natural verd, blanc, beix, vermell, rosa, bordeus, blau marí, blau cel, lila, taronja, groc, ocres, pistatxo, gris, or i plata.

Centre de taula de flors preservades

Per a aquest arranjament floral nadalenc, hem utilitzat de base fusta d’efecte envellit, elaborant aquesta meravellosa composició amb tatàrica, eucaliptus tintat, branquetes de canyella, galceran daurat, triticum natural i detalls nadalencs únics. Sens dubte, si busques un centres de nadal originals, és una opció fantàstica.

Tovallons i més coses a conjunt per a la teva taula

Tovallons decorats a joc, essencials detalls que només se solen fer per als dinars i sopars més importants de l’any.

També per decorar aquells regals on vulguis donar la millor impressió, ja que la seva presentació. Unes flors al tovalló són un toc natural per a la teva taula de Nadal o per celebrar l’any nou. El Tió Bufó aquest Nadal us portem el millor detall el regal imprescindible per celebrar el Nadal i l’any nou, compost per

Compra en línia al Tió Bufó

és màgic aquest centre de flors de Nadal?