Caixa de vesc a granel

42,00 

Caixa de vesc a granel. Compra vesc a l’engròs. Has pensad alguna vegada a fer tu, els ramells de la flor de la sort per regalar a la teva família i amics, per Nadal són perfectes i ideals per guarnir la teva taula de Nadal.

  • Ref. 003 Caja Muérdago
  • Caixa de vesc a Granel
  • Per fer vosaltres mateixos la decoració de Nadal amb vesc
  • Aproximadament a una caixa son de 3 a 4 kilos de flor. Surten 30 a 35 rams!!
    No garantim que tingui més o menys bola, ni tampoc la quantitat de rams que puguin sortir de cada caixa.Aquest producte és delicat i recomanem passar a recollir-lo personalment en nostre taller de Badalona.

    Si no és possible venir, haurem d’afegir un plus de transport. Consultar per telèfon gràcies

Esgotat

Descripció

Vols Fer, els teus propis rams de vesc

Caixa de vesc a granel. Compra vesc a l’engròs. Has pensat alguna vegada a fer tu? els ramells de la flor de la sort, per regalar a la teva família i amics, per Nadal són perfectes i ideals per guarnir la teva taula de Nadal.

Caixa de vesc a Grana’l

És tradició regalar la flor de la sort, també és coneguda com la flor del petó, aquest ritual es fa normalment sota el vesc, per això cal posar-lo el ram enlaire, per exemple en el marc d’una porta.

Rams de la flor de la sort /la flor del petó

Segur que tu, pots, és molt fàcil rama’t de vesc per penjar, fer el ram a la mida que tu vulguis, lliga’l amb una bonica cinta de Nadal i ja ho pots penjar.

El vesc i el Tió de Nadal són tradició

Mai havíem gaudit tant la nit de Nadal 👍 Van venir els nostres amics catalans amb un tronc amb la cara pintada, molt somrient, ells li deien Tió bufó, bé més tard ens van explicar que és el tronc màgic de Nadal i se’n diu El Tió, ja que va néixer de la paraula. Té ossis pals de fusta. I Bufó és bonic en català – Que com tots els mites i tradicions amb el pas dels anys ha arribat als nostres dies, guanyant seguidors que mantenen i promocionen entusiasmats aquesta tradició infantil de Nadal, bonica tradició catalana que és modernitzada adapta als nostres temps .

Ho recomanem.

Per què promocionar les nostres tradicions, ens fa més forts.